Sport

Real Madrid, aproape să mai piardă încă un jucător exponențial. Sumă uriașă oferită de un club din Premier League

Real Madrid poate să mai piardă un jucător după plecările lui Benzema și Asensio. Chelsea e gata să ofere o sumă record.
05.06.2023 | 13:57
Real Madrid aproape sa mai piarda inca un jucator exponential Suma uriasa oferita de un club din Premier League
Vinicius Junior mai are 1 an contract cu Real Madrid și e cotat la 120 de milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid rămâne fără Karim Benzema după 14 ani, perioadă în care a câștigat 25 de trofee, iar Asensio va pleca și el la PSG. Carlo Ancelotti îl poate pierde însă și pe Vinicius Junior.

Real Madrid îl poate pierde și pe Vinicius Junior. Chelsea e gata să pună la bătaie 150 de milioane de euro

Mijlocașul stânga brazilia în vârstă de 22 de ani a avut un sezon extraordinar la Real Madrid. Evaluat la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt, Vinicius a reușit nu mai puțin de 24 de goluri și 11 pase decisive în 55 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul e deja de 5 ani pe Santiago Bernabeu, iar jurnaliștii din Brazilia de la El Nacional anunță că Chelsea îl dorește cu insistență. Pentru clubul patronat de americanul Todd Boehly ar însemna doborârea recordului absolut pentru un transfer: Enzo Fernandez, cumpărat cu 121 de milioane de euro.

În ciuda apetitului ofensiv al extremei, Vinicius nu este considerat un vârf autentic pentru fotbalul englez, iar dacă londonezii vor să își acopere acest post, brazilianul ar putea să nu fie cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

Real Madrid trebuie să decidă dacă vor continua negocierile sau blochează transferul

Cheia este la președintele Florentino Perez, care poate bloca transferul sau să accelereze negocierile pentru perfectarea transferului, notează și presa din Anglia.

De cealaltă parte, scandalul de rasism în care a fost implicat Vinicius la meciul cu Valencia, l-a făcut pe brazilian să se gândească la plecarea din Spania, mai ales că mai are doar un an de contract cu Real.

ADVERTISEMENT

Vinicius Junior e și în atenția lui PSG, care vrea să își ia revanța în fața madrilenilor, după ce Kylian Mbappe a fost aproape să ajungă pe Santiago Bernabeu. Parizienii și-au acontat deja serviciile lui Marco Asensio.

Brazilianul mai este însă dorit și de Manchester United, „diavolii roșii” nefiind mulțumiți de randamentul lui Raphael Varane și Casemiro, iar Vinicius ar putea să primească tricoul cu numărul 7 purtat de Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Chelsea are șanse foarte mari să îl achiziționeze, mai ales că în ultimul timp au fost multe transferuri pe axa Madrid-Londra, spaniolii aducându-i pe Eden Hazard, Thibaut Courtois și Antonio Rudiger.

ADVERTISEMENT
Tags: