Sport

Real Madrid ar putea găzdui un meci de fotbal american pe Bernabeu. “Suntem pregătiți”

NFL și primăria orașului Madrid sunt aproape de a bate palma și a face posibilă găzduirea unui meci de fotbal american pe Bernabeu sau pe Metropolitano.
18.10.2023 | 19:58
Real Madrid ar putea gazdui un meci de fotbal american pe Bernabeu Suntem pregatiti
NFL și primăria orașului Madrid sunt aproape de a bate palma și a face posibilă găzduirea unui meci de fotbal american pe Bernabeu sau pe Metropolitano. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Consiliul municipal din Madrid se află în negocieri cu NFL pentru a găzdui un meci de fotbal american. Viceprimarul Inmaculada Sanz a confirmat că partida ar urma să aibă loc în 2024 pe unul dintre stadionele celor de la Real sau Atletico Madrid. Astfel, Bernabeu sau Metropolitano vor putea găzdui unul dintre cele mai importante evenimente sportive de anul viitor.

Real Madrid ar putea găzdui un meci de fotbal american pe Bernabeu

Potrivit celor de la AS.com, viceprimarul Madridului, Inmaculada Sanz, a declarat miercuri, 18 octombrie că cei din Consiliul Local se află în discuții cu americanii din Liga Națională de Fotbal (NFL). Aceștia vor să organizeze în capitala Spaniei un meci important de fotbal american în sezonul următor. Ar urma ca acesta să fie singurul duel care va avea loc în afara Statelor Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Spania, organizația NFL ia în considerare și Brazilia, potrivit vicepreședintelui executiv al Ligii, Peter O’Reilly. În capitala Spaniei, stadioanele țintă sunt Santiago Bernabeu, arena lui Real Madrid ,și Wanda Metropolitani, casa celor de la Atletico Madrid. Cele două facilități sportive sunt construite și pentru fi organizate și meciurile din NFL.

“Cele două stadioane sunt perfect pregătite pentru a găzdui acest tip de spectacol internațional. Cred că este o veste bună pentru Madrid. Faptul că NFL și-a arătat interesul față de orașul nostru pentru un eveniment internațional așa cum este un meci NFL.

ADVERTISEMENT

Acest lucru continuă să demonstreze că Madrid este un oraș la modă în lume. Și că sunt mulți promotori care ne abordează pentru a ne spune că sunt interesați să găzduiască acest tip de lucruri la Madrid”, a spus viceprimarul Inmaculada Sanz.

Președintele Ligii Spaniole anunță un transfer important pe Bernabeu

Javier Tebas este foarte încrezător în șansele lui Real Madrid de a-l transfera pe Kylian Mbappe. Președintele Ligii Spaniole este de părere că starul francez va fi “galactic” în sezonul viitor. Starul francez ar putea să ajungă gratis pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să fiu convins că Mbappe va ajunge la Real Madrid, dar eu cred că acesta este destinul lui. Vine la noi, în campionatul Spaniei. În proporție de 70 sau 80 la sută aș spune că el va fi jucător în La Liga începând cu sezonul viitor”, a declarat Tebas pentru Movistar.

Afirmația lui Javier Tebas este susținută inclusiv de presa din Franța. Le Parisien anunță că Nasser Al-Khelaifi nu a reușit să îl convingă pe Mbappe să deschidă negocierile cu PSG pentru anul următor. În ciuda faptului că fotbalistul a fost reprimit în lotul campioanei Franței.

ADVERTISEMENT

În plus, sursa citată mai spune că Fayza Lamari, mama lui Mbappe și reprezentanta acestuia, așteaptă un semn de la Florentino Perez. Și tocmai din acest motiv nu vrea să discute cu PSG, deoarece prioritatea o are Real Madrid. Kylian este cotat la 180 de milioane de euro, iar dacă nu își extinde contractul cu parizienii, acesta va putea pleca liber de contract în vara următoare.

ADVERTISEMENT