Sport

Promisiunea făcută de Kylian Mbappe lui Nasser Al-Khelaifi. „Real Madrid așteaptă un semn”

Unul dintre cele mai importante subiecte ale verii este faptul că Mbappe forțează un transfer de la PSG. De data aceasta, avem și condițiile francezului pentru plecarea de pe Parc des Princes.
21.08.2023 | 18:23
Promisiunea facuta de Kylian Mbappe lui Nasser AlKhelaifi Real Madrid asteapta un semn
Unul dintre cele mai importante subiecte ale verii este faptul că Mbappe forțează un transfer de la PSG. De data aceasta, avem și condițiile francezului pentru plecarea de pe Parc des Princes.
ADVERTISEMENT

Au existat foarte multe speculații și discuții despre un eventual transfer al lui Mbappe de la PSG. Pe parcursul verii au fost mai multe întâlniri între francez și club, însă fără un rezultat decisiv. Cu toate astea, se pare că fostul campion mondial are o condiție cu care parizienii pot fi de acord.

Kylean Mbappe ar vrea să plece vara aceasta de la PSG. Promisiunea făcută lui Nasser Al-Khelaifi

Se pare că Mbappe are intenții serioase în ceea ce privește plecarea de pe Parc des Princes. Chiar dacă a revenit în lotul lui Enrique, asta nu însemnă că jucătorul și clubul au ajuns la un punct comun. În continuare francezul refuză prelungirea contractului, ceea ce îi forțează pe parizieni să se gândească și la o altă decizie.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnalistului Ramon Alvarez de Mon, Mbappe ar vrea să plece de pe Parc des Princes doar dacă PSG va primi o sumă de bani pe acesta. Așadar, având în vedere că francezul nu vrea să prelungească, le cam forțează mâna șeicilor să îl vândă vara aceasta, altfel Kylian ar putea pleca liber de contract vara viitoare.

“Kylian Mbappe i-a promis lui Nasser Al-Khelaifi că nu va pleca fără să existe vreo compensație pentru Paris Saint-Germain. În acest fel, nu-și va duce contractul până la final, în 2024, pentru ca apoi să plece liber.

ADVERTISEMENT

Dacă Mbappe le spune francezilor că nu are de gând să reînnoiască, scenariul unui transfer capătă mai multă putere. El a respins deja mai multe oferte de reînnoire în ultimele luni. Cei de la Real Madrid nu vor face nicio ofertă, decât dacă li se va cere direct de la Paris să facă acest lucru. Ei așteaptă un semn”, au notat cei de la Marca.

Tensiuni mari între Mbappe și Al-Khelaifi

Chiar dacă a reveni la prima echipă, Mbappe este în continuare cu gândul la Real Madrid. Echipa spaniolă ar fi singura care l-ar putea atrage pe Kylian, asta după ce francezul a refuzat toate ofertele primite, chiar și cele din Arabia Saudită, care îi puteau aduce salarii de sute de milioane de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Unul dintre lucrurile speculate chiar și în Spania, ar fi că Mbappe are deja un precontract stabilit cu Real Madrid. Cu toate acestea, președintele Florentino Perez a negat anunțurile făcute în presa din Europa. În urma acestor lucruri, între Mbappe și Al-Khelaifi au apărut câteva tensiuni.

După o întâlnire pe care au avut-o înainte ca francezul să revină în lotul lui Enrique, Al-Khelaifi i-a explicat lui Mbappe faptul că dacă nu va semna prelungirea contractuală, atacantul nu va mai evolua pe Parc des Princes: “Nu vei mai juca niciodată aici! Nu vom ceda!”. Potrivit celor de la L’Equipe, campionul mondial nu s-a lăsat intimidat și i-a dat replica președintelui de la PSG: “Ce o să văd? Vei fi singurul președinte care nu mă va lăsa să joc.”.

ADVERTISEMENT

Sunt interese mari puse în acest joc. Este clar că PSG vrea să recupereze suma pe care a achitat-o pe Mbappe. Mai ales că este un fotbalist în plină formă. În ciuda tensiunilor, atacantul a marcat în ultimul meci al parizienilor, lucru care îi demonstrează calitatea, chiar și sub presiune.

Potrivit Transfermarkt, Mbappe este cotat la 180 de milioane de euro, sumă pe care au plătit-o și cei de la PSG pentru serviciile francezului atunci când l-au luat de la AS Monaco, în 2018. Pentru echipa de pe Parc des Princes, Kylian a strâns 261 de partide, 213 goluri și 98 de assist-uri. Alături de campioana din Ligue 1, atacantul de 24 de ani a câștigat 13 trofee.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,48 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT