Sport

Real Madrid îl dă uitării pe Cristiano Ronaldo. Cine este considerat transferul secolului

Sunt mai bine de trei ani de când Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid și lumea a început să uite performanțele fantastice ale portughezului pe Santiago Bernabeu.
10.12.2021 | 08:35
Real Madrid il da uitarii pe Cristiano Ronaldo Cine este considerat transferul secolului
ADVERTISEMENT

Atacantul lusitan s-a întors în această vară la Manchester United și este cel mai bine plătit jucător din lotul englezilor, cu peste 600.000 de euro pe săptămână.

CR7 a fost salvatorul ”diavolilor roșii” în grupele Ligii Campionilor, cu 6 goluri în 5 meciuri. Din cele 6 reuşite, 5 au făcut ca United să încaseze o sumă care o depăşeşte pe cea plătită pentru transferul portughezului de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, dat la spate de președintele lui Real Madrid

Fără doar și poate, cea mai bună perioadă din cariera extraordinară a lui Cristiano Ronaldo a fost la Real Madrid, acolo unde a adunat în jurul său o pleiadă de staruri mondiale alături de care a câștigat o mulțime de trofee.

Deși a fost considerat de mulți cel mai bun fotbalist al acelei echipe de vis care a s-a impus de trei ori consecutiv în Champions League, portughezul, câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, nu este considerat atât de important de președintele Florentino Perez.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu la podcastul lui Philipp Westermeyer, agentul lui Toni Kroos, Volker Struth, a dezvăluit că omul numărul 1 de pe Santiago Bernabeu îl consideră pe clientul său ca fiind ”transferul secolului” la Real Madrid.

”Perez este o persoană incredibil de plăcută, cu o poveste grozavă de viață. Este antreprenor, dar rămâne uman. Mi-a explicat de ce Toni Kroos este transferul secolului la Real Madrid”, a declarat agentul mijlocașului german, conform site-ului bavarianfootballworks.com.

ADVERTISEMENT

Ronaldo nu intră în topurile lui Kroos

Această afirmație vine la scurt timp după ce chiar Toni Kroos i-a aplicat un ”croșeu” lui Cristiano Ronaldo. Neamțul nu l-a inclus pe fostul său coleg în topul celor mai buni cinci fotbaliști din istoria lui Real Madrid.

Mijlocașul german în vârstă de 31 de ani l-a ales în poartă pe Iker Casillas, în defensivă pe Roberto Carlos, la mijloc pe Zinedine Zidane și pe Uli Stielke, iar în ofensivă a mers pe mâna lui Raul Gonzalez.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, dezamăgire mare la Balonul de Aur

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Robert Lewandowski, toţi în aceeaşi echipă. Pare visul megalomanic al unui şeic arab, însă este posibil doar în cazul echipei anului 2021, în ancheta celor de la IFFHS.

2021 nu a fost anul lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a încheiat pe locul şase în topul ierarhiei de la “Balonul de Aur”. Este cea mai slabă clasare din 2006 încoace pentru atacantul lui Manchester United. Leo Messi a reuşit să câştige al 7-lea trofeu şi pare să fi tranşat duelul care datează de peste un deceniu cu Ronaldo pentru titlul de “cel mai bun jucător”.

În afara lotului pentru întâlnirea cu Young Boys Berna, încheiată la egalitate 1-1, Cristiano Ronaldo a avut timp să-și prezinte pe rețelele de socializare hotelul din Madrid pe care l-a inaugurat în această vară.

ADVERTISEMENT