Sport

Cum arată hotelul de lux al lui Cristiano Ronaldo din Madrid. Imagini superbe din interiorul Pestana CR7. Video

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, iar starul a decis să investească într-un lanț de hoteluri ce îi poartă numele și de curând a prezentat imagini cu locația de lux din Madrid.
09.12.2021 | 12:09
Cum arata hotelul de lux al lui Cristiano Ronaldo din Madrid Imagini superbe din interiorul Pestana CR7 Video
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, iar starul a decis să investească într-un lanț de hoteluri ce îi poartă numele și de curând a prezentat imagini cu locația de lux din Madrid. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află într-o regresie absolut normală, fiind depășit de Emma Răducanu într-un top inedit din Marea Britanie, fotbalistul portughez reușește încă să stârnească interesul fanilor.

Starul lui Manchester United a fost menajat de managerul Ralf Rangnick la ultimul meci din faza grupelor Champions League. Englezii așteaptă acum cu emoție tragerea la sorți a optimilor, acolo unde Ronaldo și Messi pot fi din nou adversari.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a prezentat hotelul din Madrid pe rețelele de socializare

În afara lotului pentru întâlnirea cu Young Boys Berna, încheiată la egalitate 1-1, Cristiano Ronaldo a avut timp să-și prezinte pe rețelele de socializare hotelul din Madrid pe care l-a inaugurat în această vară.

Fotbalistul portughez reîntors în această vară la Manchester United a distribuit un videoclip pe contul său de Instagram în care arătat imagini din interiorul ”Pestana CR7”, ultimul hotel din propriul său lanț, deschis în capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Imaginile spectaculoase au fost preluate de cotidianul Marca, care a scris că investiția s-a ridicat la 13 milioane de euro. Hotelul este situat pe Gran Via din centrul Madridului și are un total de 168 de camere, precum și numeroase detalii inspirate din figura fotbalistului.

Hotelul din Madrid, dotări de lux

Acesta este al patrulea hotel din lanțul deținut de Cristiano Ronaldo, după cele deschise la Funchal, Lisabona și New York, dar nu va fi ultimul, deoarece fotbalistul pregătește noi investiții la Marrakech, Paris și Manchester.

ADVERTISEMENT

Hotelul din capitala Spaniei este conceput pentru turistul modern și din care nu putea lipsi un spațiu mare dedicat sportului și exercițiilor fizice.

Locația este dotată printre altele cu numeroase baruri și restaurante, o pizzerie, un bar de sport și o terasă pe acoperiș cu vedere panoramică a Madridului.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, dezamăgire mare la Balonul de Aur

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Robert Lewandowski, toţi în aceeaşi echipă. Pare visul megalomanic al unui şeic arab, însă este posibil doar în cazul echipei anului 2021, în ancheta celor de la IFFHS.

Portughezul a fost salvatorul lui Manchester United în grupele Ligii Campionilor, cu 6 goluri în 5 meciuri. Din cele 6 reuşite, 5 au făcut ca “diavolii” să încaseze o sumă care o depăşeşte pe cea plătită pentru transferul său de la Juventus.

2021 nu a fost anul lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a încheiat pe locul şase în topul ierarhiei de la “Balonul de Aur”. Este cea mai slabă clasare din 2006 încoace pentru atacantul lui Manchester United. Leo Messi a reuşit să câştige al 7-lea trofeu şi pare să fi tranşat duelul care datează de peste un deceniu cu Ronaldo pentru titlul de “cel mai bun jucător”.

ADVERTISEMENT