Sport

Real Madrid – FC Barcelona 4-1, în finala Supercupei Spaniei. Galacticii, primul trofeu din 2024. Fără emoții în El Clasico din Arabia Saudită

Real Madrid - FC Barcelona s-a terminat 4-1. Vinicius a reușit un hat-trick în Supercupa Spaniei, în timp ce formația lui Xavi a terminat partida în 10 oameni.
14.01.2024 | 22:42
Real Madrid  FC Barcelona 41 in finala Supercupei Spaniei Galacticii primul trofeu din 2024 Fara emotii in El Clasico din Arabia Saudita
Real Madrid o infrunta pe Barcelona in finala Supercupei Spaniei
ADVERTISEMENT
14-01-2024
18:24

Real Madrid - Barcelona 4-1 (Vinicius 7, 10, 38, Rodrygo 63 / Lewandowski 33)

Min. 90: Fluier final! Real Madrid câștigă Supercupa Spaniei.

Min. 80: Joao Felix păcălește apărarea printr-un artificiu tehnic de excepție, trage la poartă, dar Lunin e la post și apără

Min. 77: Bellingham a fost aproape de gol, însă Kounde a respins de pe linia porții

Min. 70: Araujo este trimis la vestiare pentru 2 cartonașe galbene

Min. 63: GOOOL Real Madrid! Rodrygo duce scorul la 4-1 după un șut din interiorul careului

Min. 60: Cele două formații se tatonează, însă fără a fi periculoase în fața porții

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+4: Pauză!

Min. 38: GOOOL Real Madrid! Vinicius realizează tripla din penalty

Min. 33: GOOOL Barcelona! Lewandowski reduce din diferență printr-un șut spectaculos de la marginea careului

Min. 26: Torres scapă singur în flancul drept și trage puternic. însă Lunin e la post și apără

Min. 10: GOOOL Real Madrid! Vinicius a reușit dubla din pasa conaționalului Rodrygo

Min. 7: GOOOL Real Madrid! Vinicius a scăpat singur cu poarta goală, a driblat portarul și a deschis scorul

Min. 4: Ocazie Barcelona. Torres nu reușește să profite de o pasă excelentă trimisă de Gundogan în careu

Min. 1: A început partida!

REAL MADRID (4-3-1-2): Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius

Antrenor: Carlo Ancelotti

BARCELONA (4-3-3): Pena – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Roberto, Gundogan, de Jong – Pedri, Lewandowski, Torres

Antrenor: Xavi  

Meciul Real Madrid – FC Barcelona, un nou episod din celebrul El Clasico, are loc duminică, 14 ianuarie, în cadrul finalei Supercupei Spaniei. Real Madrid a trecut în semifinale, după un adevărat thriller, cu 5-3 după prelungiri, de vecina de la Atletico, iar catalanii au dispus cu 2-0 de Osasuna Pamplona.

Unde se joacă finala Supercupei Spaniei, Real Madrid – FC Barcelona

Întâlnirea Real Madrid – FC Barcelona, finala Supercupei Spaniei, se dispută duminică, 14 ianuarie, de la ora 21:00, în Arabia Saudită, pe stadionul KSU din capitala Riyadh, arena pe care  joacă Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, ani de zile idolul fanilor lui Real Madrid, ajuns acum la 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Pentru a organiza aceste partide ale Supercupei Spaniei, saudiții au plătit nu mai puțin de 40 de milioane de euro federației spaniole, o parte dintre bani fiind distribuiți către cele patru cluburi participante. Un lucru nemaiauzit este că federația a cerut celor trei puteri, Real, Barcelona și Atletico, să cedeze fiecare câte 200.000 de euro Osasunei, care primise doar un milion de euro.

Cine transmite la TV finala Supercupei Spaniei, Real Madrid – FC Barcelona

Partida Real Madrid – FC Barcelona, se joacă duminică, 14 ianuarie, de la ora 21:00, pe stadionul KSU din capitala Riyadh a Arabiei Saudite, în finala Supercupei Spaniei, și va fi televizată în direct pe programul Digi Sport 1. O mai puteți viziona întrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cei care vor lua locul în tribunele stadionului KSU din Riyadh vor avea parte de o zi de duminică, 14 ianuarie, ca în toiul verii, cu o maximă a zilei la ora amiezii de 27 de grade, un contrast fantastic față de temperaturile de sub zero grade din majoritatea Europei. Până și în Spania, la Madrid, vor fi doar 7 grade la prânz și va ploua, iar la Barcelona vor fi 13 grade.

Ce jucători lipsesc în finala Supercupei Spaniei

Carlo Ancelotti are patru absenți la finala Supercupei Spaniei. Portarul Thibault Courtois este o absență veche, la care se adaugă fundașii Alaba și Militao, două piese importante pentru defensiva ”galacticilor”, iar ultimul intrat pe listă de două săptămâni este polivalentul Lucas Vasquez.

ADVERTISEMENT

Nici Xavi Hernandez nu stă liniștit la FC Barcelona. Și tehnicianul catalan nu poate conta pe prezența unor jucători importanți. Și aici prima opțiune de portar, germanul Ter Stegen, nu va fi pe teren. Sigur vor mai lipsi fundașul central Inigo Martinez, cel stânga Marcos Alonso, unul dintre cei doi mijlocași cheie, Gavi, atacantul brazilian Raphinha, iar portughezul Joao Cancelo este incert.

Cote la pariuri la finala Supercupei Spaniei, Real Madrid – FC Barcelona

Din punctul de vedere al caselor de pariuri, deși vorbim despre El Clasico și, teoretic, orgoliile imense fac să dispară statutul de favorită al vreuneia dintre ele, echipa lui Carlo Ancelotti este privită ca având prima șansă, la cota de 2,15-2,20, în timp ce catalanilor le este acordată cota 3,20-3,25. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40, iar șansă dublă X2 cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă, ca de obicei, goluri, dovadă cotele foarte joase pentru marcarea de goluri, Real Madrid cotă 1,20, FC Barcelona 1,30. Total goluri peste 2,5 ajunge la cota de 1,70. Să marcheze ambele echipe avem o cotă de 1,55, semn că este destul de mare această probabilitate.

ADVERTISEMENT