Sport

Real Madrid – Atletico Madrid, etapa 24 din La Liga. Dramă pe Bernabeu, cu Horațiu Moldovan pe bancă! Gol marcat în prelungiri

Cu Horațiu Moldovan pe bancă, Atletico Madrid nu a găsit resurse pentru a pune probleme pe Bernabeu. Deși dominată tot meciul, trupa lui Simeone a egalat cu noroc pe final.
04.02.2024 | 23:39
Real Madrid  Atletico Madrid etapa 24 din La Liga Drama pe Bernabeu cu Horatiu Moldovan pe banca Gol marcat in prelungiri
REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE STREAM ora 22:00, în etapa 24 din La Liga. Vonocius Junior este o bestia nera pentru Atletico. Foto: Real ;Madrid Twitter )X)
ADVERTISEMENT
04-02-2024
19:41

Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (B. Diaz 20 / Llorente 90+2)

Clasament Primera Division. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Primera Division. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

VIDEO

Min. 90+5: Final de meci

Min. 90+2: GOOOL Atletico Madrid. 1-1. Llorente profită de un moment de apatie în defensiva gazdelor și plasează perfect pentru a egala.

Min. 20: GOOOOL Real Madrid! 1-0. Brahim Diaz interceptează o minge respinsă greșit în careul oaspeților și deschide scorul.

Min. 1: A început partida. Horațiu Moldovan este pe banca de rezerve pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid - Atletico Madrid, echipele de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Real Madrid – Atletico Madrid, echipele de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Meciul Real Madrid – Atletico Madrid are loc duminică, 4 februarie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 24-a din La Liga. Este ultimul episod pe acest sezon al derbyului de Madrid, după meciul din tur, cel din semifinala Supercupei Spaniei și cel din Cupa Spaniei. În clasament Real Madrid are zece puncte peste echipa lui Diego Simeone.

Unde se joacă meciul Real Madrid – Atletico Madrid

Derbyul Real Madrid – Atletico Madrid se desfășoară duminică, 4 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Santiago Bernabeu, mitica arenă a galacticilor, unde s-au zămisilit multe succese ale acestora. Ca de obicei, când avem confruntarea capitelei Spaniei partida se dispută cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Și tot ca de obicei va fi și multă poliție, în plus la forțele de ordine tradiționale, pentru că suporterii celor două echipe nu sunt tocmai prieteni și lăsați nesupravegheață riscul de conflicte inclusiv fizice este foarte ridicat și există un istoric nedorit al unor evenimente de acest gen, un istoric destul de bogat.

Cine transmite la TV derbyul Real Madrid – Atletico Madrid

Partida Real Madrid – Atletico Madrid se joacă duminică, 4 februarie, de la ora 22:00 pe stadionul Santiago Bernabeu din capitala Spaniei, în etapa a 24-a din La Liga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În capitala Spaniei duminică, 4 februarie, va fi o vreme foarte plăcută, excelentă pentru fotbal. Va fi soare cam pe tot parcursul zilei,m fără nici o amenințare de ploaie iar maxima zilei va atinge 17 grade la orele amiezii. La ora meciului, care începe la ora 22:00, vor mai fi în jur de 11-12 grade, perfect pentru fotbal. Arbitru va fi Jesus Sanchez.

Ce absențe sunt în întâșnirea Real Madrid – Atletico Madrid

Ambii antrenori, Carlo Ancelotti respectiv Diego Simeone, au jucători indisponibili pentru acest meci, La Real continuă să fie out portarul belgian Courtois, absență pe termen lung dar și Alaba, Militao, doi jucători foarte importanți în apărare, precum și mijlocașul Tchouameni sunt out. Vor fi însă gata de luptă Bellingham și Vinicius Junior. 

ADVERTISEMENT

La Atletico Madrid nu vor putea evolua în derby experimentatul fundaș Azpilicueta, lui adăugându-i-se Vitolo, Lemar, Gimeenez și Reinaldo. Dar Diego Simeone, care îl va avea pe Horațiu Moldovan pe bancă portar de rezervă, a declarat că are soluții de înlocuire optime.

Cote la pariuri la jocul Real Madrid – Atletico Madrid

Este derby de Madrid, dar pentru casele de pariuri Real este o insituție în comparație cu Atletico Madrid. Și prin urmare, Real. fiinf gazdă, a primit cota de 1,75 la victorie iar Atletico un contodent 4.,50. Șansă dublă X2 are cotă de 1,70 iar un gol marcat de Atletico ajunge la 1,35.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Atletico vine cu un ușor ascedent moral produs de faptul că în ultimul meci direct a eliminat pe Real din Cupă pe Santiago Bernabeu le va fi foarte greu oamenilor lui Diego Simeone. Aici rojblanccos au jucat mai mereu rolul de victime în meciurile directe. Și sunt mari șanse și acum, deoarece o victorie ar aduce Realul pe primul loc.

ADVERTISEMENT