Sport

Ibericii nu şi-au revenit după un nou miracol pe Bernabeu: ”Doar Dumnezeu poate explica victoria lui Real”

Jurnaliștii spanioli exultă, iar colegii lor din Franța și Anglia le dau note de corigență lui Kevin de Bruyne și Guardiola după ce Manchester City a fost eliminată de Real Madrid în prelungiri.
05.05.2022 | 12:03
Ibericii nu siau revenit dupa un nou miracol pe Bernabeu Doar Dumnezeu poate explica victoria lui Real
Karim Benzema a fost din nou omul decisiv pentru Real Madrid într-o ”remontada” istorică. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester City n-a învățat din pățaniile lui PSG și Chelsea, iar Real Madrid merge în finala Ligii Campionilor după ce, în minutul 89, avea de recuperat două goluri în fața englezilor. Dubla lui Rodrygo și, mai apoi, în prelungiri, Karim Benzema, au ucis cu sânge rece visul lui Guardiola.

Real Madrid este de pe altă planetă

Evident, jurnaliștii spanioli au exultat după ce Real Madrid a reușit pentru a treia oară să răstoarne soarta unei calificări care părea compromisă. AS, care a apreciat că Real Madrid este de pe altă planetă, scrie că Ancelotti și-a motivat jucătorii înaintea partidei cu imagini video de la opt jocuri în care s-au produs reveniri extraordinare.

ADVERTISEMENT

Publicația amintită oferă și declarația eroului partidei, Rodrygo. ”Murisem, dar Dumnezeu mi-a spus >”.

MARCA a pus pe prima pagină o imagine cu jucătorii alergând pentru a celebra triumful alături de fani. Și a titrat: ”O zi pe care numai Dumnezeu o poate explica”.

ADVERTISEMENT

Și El Mundo Deportivo a reliefat capacitatea lui Real Madrid de a reveni în finalul meciurilor și de a realiza reveniri incredibile. ”Ziua marmotei” este titlul ales de jurnaliștii publicației amintite.

În timp ce Sport a titrat ”Incredibil” și a scos în evidență faptul că ”Încă o dată, Madridul a revenit într-un mod surprinzător atunci când erau aproape de moarte”.

ADVERTISEMENT

Guardiola, nota 4 în L’Equipe

”Manchester City cu inima frântă din nou” este comentariul pe care l-au făcut cei de la Sun. În timp ce Mirror a amintit că prin înfrângerea suferită în fața lui Real Madrid Guardiola a egalat un nedorit record al marelui său rival Mourinho.

Este vorba despre faptul că Pep, al cărui ultim triumf în această competiție datează din 2011, a ajuns la șase eliminări în faza semifinalelor Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Guardiola și elevii săi au fost criticați inclusiv de către publicațiile neutre după ce au ratat calificarea în finală. L’Equipe l-a notat cu 4 pe Guardiola, acuzându-l că nu a știut să gestioneze finalul de meci deși cunoștea capacitatea de revenire a lui Real Madrid.

Iar Kevin De Bruyne a primit nota 3. Jurnaliștii francezi au scris că a avut o prestație lipsită de strălucire. Și că nu a fost capabil să aducă echipei plusul așteptat.

ADVERTISEMENT
Tags: