Fotbal international

VIDEO. Real, dublă victorie cu Napoli! Bayern, MĂCEL la Londra

UPDATE, ora 23:50 / Real Madrid şi Bayern Munchen sînt primele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor....
08.03.2017 | 00:07
VIDEO Real dubla victorie cu Napoli Bayern MACEL la Londra
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:50 / Real Madrid şi Bayern Munchen sînt primele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Miercuri va avea loc returul în disputele: Barcelona-PSG (0-4 în tur) şi Dortmund – Benfica (0-1 în tur)


Golurile din meciul Arsenal – Bayern pot fi urmărite AICI. Bavarezii au cîştigat cu 5-1 şi la Londra, scorul general fiind 10-2. 


FINAL DE MECI! Real Madrid cîştigă cu 3-1 şi se califică în sferturi cu 6-2 la general. 

Min. 90+1: GOOOOL Morata! Vîrful Realului marchează după o minge respinsă de Reina şi e 3-1 pentru Real Madrid  (VEZI VIDEO GOLUL)

Min. 82: Golurile lui Ramos au calmat meciul. Real Madrid se îndreaptă spre calificare 

Min. 57: GOOOOOOOOOOL Real Madrid! Ramos loveşte la indigo. Gol cu capul în urma unei lovituri de colţ. Formidabil jucător  (VEZI VIDEO GOLUL)

ADVERTISEMENT

Min. 52: GOOOOOOOOL Real Madrid! Sergio Ramos înscrie cu o lovitură de cap dintr-un corner  (VEZI VIDEO GOLUL)

PAUZĂ! Napoli conduce cu 1-0 şi vom avea o parte secundă de foc 

Min. 38: Greşeală uriaşă în defensiva Realului! Mertens trimite în bară! Real Madrid trăieşte periculos

ADVERTISEMENT

Min. 29: Ronaldo trimite în bară! 

Min. 24: GOOOOL Napoli! Mertens deschide scorul cu un şut din interiorul careului (VEZI VIDEO GOLUL)

Min. 7: Napoli domină startul de meci. Hamsik ratează o şansă bună

Start de meci 

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 21:45 / Coregrafie superbă realizată în peluza lui Napoli

ADVERTISEMENT

htr

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 21:40 / În cîteva minute încep cele două meciuri ale serii.

Returul dintre Arsenal şi Bayern poate fi urmărit AICI. În tur, scorul a fost 5-1 pentru bavarezi


REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 20:56 / Echipele de start:

343

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 20:46 / Jucătorii celor două echipe au ajuns la stadion. Ronaldo a fost ţinta fotografilor şi a părut destul de relaxat înainte de meci. 

ADVERTISEMENT

greg


REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 18:02 / Tony Kroos e principala ţintă a verii pentru Manchester United. Mijlocaşul german este dorit de Jose Mourinho, iar posibilitatea unui transfer a fost deschise de faptul că internaţionalul german ar vrea să părăsească echipa dacă Real Madrid nu va câştiga nici un trofeu.

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Manchester United pregăteşte 60 de milioane de euro pentru transferul lui Tony Kroos. Real Madrid riscă să piardă titlul în Primera Division după câţiva paşi greşiţi pe care i-a făcut în ultimele luni.

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Tony Kroos are contract cu Real Madrid până în 2022. Mijlocaşul german a fost transferat de “galactici” în anul 2014 după Cupa Mondială. Real a plătit atunci 42 de milioane de euro.


REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 17:15 / Napoli nu a ajuns niciodată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Italienii speră să întoarcă acel 1-3 de pe Bernabeu şi să elimine campioana en-titre. În tribune vor fi 60.000 de fani care vor crea o atmosferă electrizantă. 

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Ultima dată când Napoli a jucat în optimile de finală ale Ligii Campionilor a fost în sezonul 2011-2012 când italienii au fost eliminaţi de Chelsea, 3-1 şi 1-4.


REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Unul dintre cele mai populare personaje ale internetului, Gianluca Vacchi a fost asalatat de Cristiano Ronaldo şi Marcelo pentru poze. Cei trei s-au întâlnit la hotelul unde sunt cazaţi jucătorii Realului înainte de meciul cu Napoli, luând masa împreună.

vacchi-knXF-U1801133430917XfF-620x349@Gazzetta-Web_articolo

vacchi-kXCB--896x504@Gazzetta-Web

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Napoli trebuie să întoarcă victoria cu 3-1 a lui Real Madrid, în cazul în care vrea să se califice pentru prima oară în sferturile Ligii Campionilor. Pentru ”galactici” ar fi al şaptealea an consecutiv când reuşeste să ajungă în ”sferturi”.

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Napoli are aşteptări mari de la această partidă, mai ales că are bilanţ pozitiv în faţa echipelor din Spania, pe stadionul San Paolo: două victorii patru remize şi nici o înfrângere. Real Madrid a avut probleme în compania grupărilor din Italia. Chiar dacă anul trecut au eliminat AS Roma în aceeaşi fază a competiţiei, madrilenii aveau, înainte de această dublă cu romanii, opt înfrângri consecutive în Italia!

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Cea mai bună veste pentru Real Madrid este că Ronaldo a fost recuperat înainte de meciul de la Napoli. Starul lusitan n-a jucat în meciul cu Eibar din campionat, însă medicii ”galacticilor” au dat asigurări că este 100 % recuperat. Astfel, Zidane va putea folosit trioul BBC (Bale, Benzema şi Cristiano).

Arsenal – Bayern. Doar trei echipe au reuşit să revină miraculos!

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Celălalt meci care se joacă joi este Arsenal – Bayern Munchen. Bavarezii sunt ca si calificaţi în ”sferturi” după ce i-au distrus pe londonezi în meciul tur, scor 5-1. 

REAL MADRID-NAPOLI LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Doar trei cluburi au reuşit să revină după un handicap de patru goluri în istoria cupelor europene. Borussia Monchengladbach a învins-o pe Real Madrid cu 5-1 în meciul de acasă, însă la retur, ibericii au câştigat cu 4-0. Era ediţia din 1985/1986 a Cupei Campionilor Europeni. Leixoes câştigat cu 5-0 returul cu FC La Chaux-de-Fonds, din 1961/1962 (Cupa Cupelor), după ce în primul meci pierduse cu 2-6! Partizan Belgrad avea de întors acelaşi scor ca Leixoes în a doua rundă a Cupei UEFA din sezonul 1984 / 1985, cu Queens Park Rangers. În retur a câştigat cu 4-0 şi s-a calificat mai departe.

ADVERTISEMENT