Sport

Mbappe poate semna un nou acord cu PSG. Schimbare de ultim moment la Paris

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG, iar fotbalistul de 24 de ani ar putea semna un nou acord cu formația de pe Parc des Princes.
20.08.2023 | 10:52
Mbappe poate semna un nou acord cu PSG Schimbare de ultim moment la Paris
Kylian Mbappe poate semna un nou contract cu PSG. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost la un pas să fie dat afară de PSG. Fotbalistul francez a fost reprimit în lotul campioanei Franței și ar putea ajunge la un nou acord cu echipa.

Mbappe, negocieri pentru un nou contract cu PSG

Povestea de dragoste și năbădăi dintre PSG și Kylian Mbappe este departe de a se termina. Fotbalistul francez se gândește să semneze un nou contract cu PSG, anunță Le Parisien.

ADVERTISEMENT

Ziarul de casă al campioanei Franței spune că este posibil să se ajungă la un nou acord între părți, însă nu imediat. Există două motive ce fac posibilă prelungirea contractului dintre club și jucător.

Primul este legat de imaginea sa. Mbappe crede că își va strica imaginea în cazul în care va pleca gratis la Real Madrid, deși PSG a investit sute de milioane de euro în el pe parcursul șederii sale la echipă.

ADVERTISEMENT

Al doilea este legat de relația cu vestiarul și cu Luis Enrique. Mbappe este mulțumit de atmosfera de la Paris și ar putea să ofere un vot de încredere pentru actualul lot. În schimb, acesta se află într-o relație tensionată cu Al-Khelaifi.

Jurnaliștii francezi mai anunță că Mbappe nu are încă un acord cu Real Madrid, echipă ce speră să îl transfere gratis vara viitoare, după ce i se va termina actualul contract cu PSG.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu-l pierde gratis, șefii de la PSG au recurs la variante extreme. Prima oară l-au exclus din lot și nu l-au luat în cantonamentul din Japonia. Văzând că nu există șanse ca acesta să fie cumpărat în această vară, PSG l-a reprimit în lot.

Acum, acesta discută un posibil nou contract. ”Șeicii” vin la Paris pentru a discuta cu Mbappe, săptămâna viitoare. Ei vor să îl facă pe Mbappe să își manifeste public dorința de a pleca de la PSG, în cazul în care este convins că vrea să plece.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi este dezamăgit de Mbappe și, la o întâlnire de pe 8 august, l-a luat tare pe Mbappe: ”Nu vei mai juca niciodată aici. Nu vom ceda”. Francezul i-a răspuns imediat: ”Ce o să văd? Vei fi singurul președinte care nu mă va lăsa să joc”.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1.48 este cota pentru ”1” la meciul PSG – Lens.

ADVERTISEMENT