Sport

Tensiune mare între Mbappe și Al-Khelaifi: “Nu vei mai juca niciodată aici!”

Mbappe nu vrea sub nicio formă să-și prelungească contractul, iar președintele lui PSG îl amenință pe francez că nu va mai juca.
19.08.2023 | 11:30
Tensiune mare intre Mbappe si AlKhelaifi Nu vei mai juca niciodata aici
Mbappe nu vrea sub nicio formă să-și prelungească contractul, iar președintele lui PSG îl amenință pe francez că nu va mai juca.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost rechemat la antrenamentele primei echipe a lui PSG. Francezul se antrenează de câteva zile sub comanda lui Luis Enrique. Cel mai probabil, va juca în următorul meci din Ligue 1 al parizienilor. După revenirea în lot, președintele Al-Khelaifi îl amenință pe Mbappe că nu va mai evolua pe Parc des Princes. Ca să mai evolueze la PSG, francezul trebuie să semnze prelungirea.

Mesajul lui Al-Khelaifi pentru Mbappe: “Nu vei mai juca niciodată aici!”

Al-Khelaifi a avut o întâlnire cu Mbappe zilele trecute. Președintele de pe Parc des Princes i-a transmis francezului că va putea să se antreneze cu prima echipă, această veste fiind bună și pentru antrenorul Luis Enrique, care își dorea să îl aibă în lot pe Kylian.

ADVERTISEMENT

Al-Khelaifi i-a transmis lui Mbappe și faptul că dacă nu va semna prelungirea contractuală, atacantul nu va mai evolua pe Parc des Princes: “Nu vei mai juca niciodată aici! Nu vom ceda!”. Acesta a fost mesajul direct pe care peședintele de la PSG i l-a transmis fotbalistului, potrivit celor de la L’Equipe. Campionul mondial nu s-a lăsat influențat și i-a dat replica lui Al-Khelaifi: “Ce o să văd? Vei fi singurul președinte care nu mă va lăsa să joc.”.

Ce propunere i-a făcut PSG lui Kylian Mbappe

La întâlnirea de acum câteva zile avută de Al-Khelaifi și Kylian Mbappe, a apărut și o propunere contractuală de prelungire din partea clubului pentru atacant. Documentele sugerau un salariu mult mai mare, cu o durată de 3 ani. Mbappe a refuzat și această propunere, iar intențiile sale sunt clare.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la El Chiringuito, televiziune spaniolă, jurnalistul Edu Aguirre spune despre Mbappe că intențiile sale sunt să-și termine contractul cu PSG în 2024. Apoi și-a informat apropiații că va semna cu Real Madrid. Nu există cale de întoarcere în decizia francezului. Rămâne de văzut în câte meciuri va evolua atacantul pentru parizieni.

Real Madrid îl așteaptă pe Mbappe

Conform celor de la Marca, Real Madrid nu este implicată în ceea ce privește alegerea atacantului de a pleca de pe Parc des Princes. Spaniolii spun că președintele, Florentino Perez așteaptă decizia finală dintre Mbappe și PSG. Dacă situația va fi în favoarea “galacticilor”, aceștia vor încerca să îl semneze pe Mbappe, liber de contract, din luna ianuarie, 2024.

ADVERTISEMENT

“Șefii lui Real Madrid au învățat din ceea ce s-a întâmplat în anii trecuți și din acest motiv vor să stea deoparte de tot ceea ce se întâmplă în jurul lui Kylian Mbappe, din momentul în care atacantul a refuzat prelungirea contractului cu PSG, valabil până în iunie 2024.

În ciuda celor spuse și scrise, liderii lui Real Madrid au negat, în repetate rânduri, că ar fi avut negocieri cu campionul mondial din 2018, cu atât mai puțin cu șefii lui PSG. Timpul a demonstrat că amenințările celor de la PSG la adresa lui Mbappe au fost inutile. Luis Enrique a acceptat situația, dar știa că PSG este mai puternică dacă îl are pe Mbappe și poate lupta pentru toate trofeele.

ADVERTISEMENT

Ce va face Real Madrid odată cu schimbarea scenariului? Nimic! Sau, mai degrabă, același lucru: va aștepta și va urmări ce se întâmplă de la distanță. Dacă Mbappe nu își va prelungi contractul, Real Madrid va încerca să obțină semnătura sa pe 2 ianuarie 2024, în conformitate cu regulamentul FIFA”, au scris jurnaliștii spanioli.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,59 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Toulouse – PSG

ADVERTISEMENT