News

Recompensă de 100.000 euro oferită de un afacerist român. “Sunt direct interesat de cine a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău”

Un controversat afaceriost bihorean oferă o recompensă de 100.000 de euro cui îi dă indicii concrete despre cel care i-a incendiat maşina.
19.04.2023 | 23:56
Recompensa de 100000 euro oferita de un afacerist roman Sunt direct interesat de cine a indraznit sa creada cami poate face rau
Mihai Borciu promite o recompensă uriaşă
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri bihorean Mihai Borciu oferă o recompensă de 100.000 de euro oricui îi oferă indicii clare despre cine i-a incendiat maşina, un autoturism Porsche Cayenne. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 aprilie.

Mihai Borciu i-a finanţat fiicei sale clipul piesei Baby Mafia

În jurul orei 2 noaptea, persoane neidentificate au stropit cu benzină maşina parcată în faţa vilei în care locuieşte familia Borciu, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul autoturismului. Incendiul a fost observat la timp şi a fost stins înainte să ajungă pompierii, focul distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

ADVERTISEMENT

“Vreau să anunţ că ofer recompensă, 100.000 euro oricui îmi oferă informaţii care duc la identificarea celui care a indrăznit să atenteze la un bun de-al meu, inclusiv celui care a comis fapta.

Pot să-l asigur pe acesta că nu va avea nici o repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie. Sunt strict interesat de cel care a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău”, a spus Mihai Borciu, pentru ebihoreanul.ro.

ADVERTISEMENT

“Să facă Dumnezeu dreptate. Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gandit-o nu va putea trăi cu gândul, dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda.

Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni, pentru că mi s-a arătat că e un apropiat de-al meu şi nu i-am vrut necaz în familie. Acum până nu se va afla nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor”, a continuat Borciu.

ADVERTISEMENT

Acesta este un afacerist din Sântandrei, destul de controversat, având mai multe probleme cu legea în trecutul apropiat. În luna decembrie el a fost reţinut de poliţie pentru o bătaie, iar în noiembrie 2022 casa i-a fost percheziţionată în cadrul unui dosar de şantaj.

Mihai Borciu este tată lui Karyss, interpreta melodiei Baby Mafia, care a devenit la doar 10 ani, în 2020, una dintre cele mai controversate apariții de pe Youtube. Scena cu mascații în care tânăra apare în videoclipul Baby Mafia i s-ar putea imputa chiar lui Mihai Borciu.

ADVERTISEMENT

Acesta fusese implicat într-un astfel de scandal cu mascații şi acuzat că ar fi tras cu focuri de armă asupra unei mașini deţinute de patron de firmă de protecție și pază. “A văzut prea multe, s-a maturizat prea repede. A vrut să încerce. Am lăsat-o. Nu pot s-o refuz”, spunea Mihai Borciu, despre clipul fiicei sale.

ADVERTISEMENT