Life

Recompensă uriașă ca să îl găsiți pe Patrocle. 4000 de lei primește cel care îl aduce proprietarului

Răsplata pe care o oferă stăpâna lui Patrocle a ajuns la suma de 4.000 de lei. A primit ajutor de la o asociație cunoscută.
22.03.2024 | 19:45
Recompensa uriasa ca sa il gasiti pe Patrocle 4000 de lei primeste cel care il aduce proprietarului
Răsplata pe care o oferă stăpâna lui Patrocle a ajuns la suma de 4.000 de lei. A primit ajutor de la o asociație cunoscută. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Recompensă uriașă ca să îl găsiți pe Patrocle. 4000 de lei primește cel care îl aduce proprietarului, care este disperat să aibă, din nou, acasă, animalul de companie pe care îl crește de ceva vreme și de care este foarte atașat.

Răsplata pe care o oferă stăpâna lui Patrocle a ajuns la suma de 4.000 de lei. A primit ajutor de la o asociație cunoscută

Răsplata pe care o oferă stăpâna lui Patrocle a ajuns la suma de 4.000 de lei. A primit ajutor de la o asociație cunoscută. Femeia, pe numele său Alexandra Pașca, așteaptă cu sufletul la gură informații de la bucureșteni.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a pierdut patrupedul în urmă cu câteva zile. În weeekend, pe 17 martie 2024, câinele s-a speriat de un claxon și a scăpat cu tot cu lesă din mâna stăpânei sale. De atunci femeia a postat numeroase anunțuri în online.

În urmă cu puțin timp a transmis că recompensa a crescut enorm și a ajuns la 4.000 de lei. S-a întâmplat acest lucru datorită Asociației Kola Kariola care contribuie cu bani. Cei care au informații trebuie să trimită imagini sau filmări proprietarei.

ADVERTISEMENT

„Cu ajutorul și implicarea asociației Kola Kariola, creștem la 4.000 lei recompensa pentru cine-l găsește și stă lângă el până este recuperat”, a scris stăpâna lui Patrocle pe pagina personală de Facebook.

Care este povestea lui Patrocle, pierdut pe străzile din Capitală

Patrocle, câinele care este pierdut de câteva zile pe străzile din Capitală, are o poveste impresionantă. Patrupedul a fost salvat dintr-o pădure din județul Sălaj de o tânără care iubește animalele și care nu a putut să stea nepăsătoare.

ADVERTISEMENT

Femeia, care este originară din zona respectivă, a reușit să salveze câinele pe care l-a adus ulterior în București. Acesta are 4 luni și este foarte atașat de familia în care a ajuns și care îl caută cu disperare de ceva vreme.

Din păcate, nu a fost văzut până la ora actuală, în ciuda faptului că femeia a lansat mai multe apeluri pe rețelele de socializare. Foarte mulți oameni s-au mobilizat încă de la începutul acestei săptămâni. Căutările nu s-au oprit nici acum.

ADVERTISEMENT

„Stop joc. Nu mai cred nimic până nu văd o poză, o filmare, o dovadă. Nu mă mai duc la adrese aiurea, la colț de stradă ori mijloc de bulevard. E o bătaie de joc și nu-s singura care simt și trăiesc asta.

Am primit 8 poze azi, ceea ce și apreciez, cu căței care nu sunt Patrocle. Ideea e asta: dacă oamenii nu îmi trimiteau poza, alergam în 8 direcții? Alergam. Asta facem de duminică”, a mai scris Alexandra Pașca pe social media.

ADVERTISEMENT
Tags: