Life

Recunoști băiețelul cu ochi căprui și părul negru din imagine. Acum este unul dintre cei mai celebri bărbați din România

De Ziua Internațională a copilului, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România le-a făcut o surpriză fanilor săi.
01.06.2023 | 17:09
Recunosti baietelul cu ochi caprui si parul negru din imagine Acum este unul dintre cei mai celebri barbati din Romania
Băiețelul din imagine este acum una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai iubiți și simpatici bărbați din showbizul românesc, le-a făcut o surpriză fanilor de 1 iunie și a publicat o imagine cu el copil. Cum arăta vedeta Antena 1 când nici nu visa unde o să ajungă.

Cum arăta chef Sorin Bontea atunci când era copil. Îl recunoști după ochi, care au rămas neschimbați

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, chef Sorin Bontea le-a făcut o surpriză fanilor săi din mediul online și le-a arătat o fotografie cu el de când era mic. Băiețelul cu părul negru și ochii căprui s-a transformat acum în unul dintre cei mai iubiți bărbați din România, dar și cei mai simpatici.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a câștigat simpatia publicului atât datorită show-ului Chefi la cuțite, dar și prin prisma emisiunii Asia Express, unde a făcut echipă cu Răzvan Fodor, iar publicul a avut ocazia să-l cunoască și mai bine.

Chef Sorin Bontea nu a publicat doar imaginea cu el copil, ci a și reprodus-o acum, la maturitate. Fotografiile au fost însoțite și de o urare pentru toți cei care îl îndrăgesc: „La mulți ani, copii mari și mici!”, a scris bucătarul chef pe Instagram.

ADVERTISEMENT
chef sorin bontea copil
Sorin Bontea a refăcut imaginea cu el din copilărie.
Sursa foto: Instagram

În secțiunea de comentarii, oamenii au reacționat imediat. „Doamne, ce poză minunată!”, „La mulți ani! Să fii sănătos și fericit alături de cei dragi!”, „La mulți ani sănătoși și liniștiți pentru toți copii”, sunt o parte din urările primite de vedetă.

Sacrificiile făcute de Sorin Bontea pentru familie

Dar sacrificiile pe care acel copil din imagine a trebuit să le facă pentru a deveni Sorin Bontea pe care toată lumea îl cunoaște nu sunt deloc nesemnificative. În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, el a făcut mărturisiri dureroase despre trecut.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a fost nevoit să lucreze mulți ani peste hotare. Deși a câștigat bani, a pierdut etape importante din viața copiilor săi și și-a vizitat foarte rar familia. Acum, regretă că nu și-a văzut fiica și băiatul crescând.

„Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam o dată acasă la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă”, a declarat bucătarul de la Chefi la cuțite, care acum se bucură de susținerea unei țări întregi.

ADVERTISEMENT

Iulian și Miruna sunt acum adulți trecuți de vârsta de 20 de ani, însă chef Sorin Bontea este topit după ei. Se mândrește cu copiii săi ori de câte ori are ocazia, iar fanii îl apreciază pentru că este un familist convins.

ADVERTISEMENT
Tags: