Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rednic îl refuză pe atacantul dat afară de la FCSB de Gigi Becali. „E ca și copilul meu, dar…”

Mircea Rednic a anunțat oficial că nu este interesat de un jucător care va fi dat afară de la FCSB după doar câteva etape, pentru că nu l-a convins pe Gigi Becali.
04.12.2023 | 14:00
Rednic il refuza pe atacantul dat afara de la FCSB de Gigi Becali E ca si copilul meu dar
Rednic îl refuză pe atacantul dat afară de la FCSB de Gigi Becali. „E ca și copilul meu, dar…” Foto: Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Dorin Rotariu, jucătorul care e ”pa” la FCSB, din cauza formei slabe. ”Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”, a declarat Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Rednic îl refuză pe atacantul dat afară de la FCSB de Gigi Becali

În acest context, antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, a mărturisit că nu mai este interesat de serviciile lui Rotariu, deși în urmă cu mai multe luni fotbalistul i-a promis, pe cuvântul său de onoare, că în România va ajunge doar la UTA Arad. ”Gigi mai devreme a intrat și a anunțat că Rotariu e out. Dacă rămâne fără echipă te mai interesează?”, a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Nu mă mai interesează, pentru că din punctul meu de vedere n-a fost corect. Tu îmi spui că dacă ei rămân în țară doar la UTA vin, apoi te schimbi că ți-a dat cu 5.000…și noi i-am dat un contract foarte bun. Putea să aibă cel mai mare contract de la Arad. Îi dădeam cu performanțe cu ăstea putea să ajungă la 15.000. Plus de astea avea un antrenor care-l cunoaște, care l-a dorit, el a venit la mine de la Brugge unde nu juca, era în liga a 2-a.

Apoi a plecat pe o groază de bani în Kazahstan, plus că aici nu era presiunea care e la Steaua. Antrenor care știe să lucreze cu jucătorii. Avea nevoie ținând cond că nu a jucat ultima perioadă de încredere. Nu că e ușa închisă, dar din moment ce eu am pe Rareș, pe Stanciu, am jucători în benzi. El doar acolo poate să joace, nu poate să joace nici al 2-lea vârf, nici vârf.

ADVERTISEMENT

Doar aici unde intră bine cu piciorul stâng. Deci, nu cu răutate, e ca și copilul meu, dar m-a dezamăgit. Tu ai vrut bani, știai ce te așteaptă acolo. Când te duci la Steaua e presiune mare din partea suporterilor, din partea antrenorului patron.

E greu, dacă nu, Dorin nu e o mare personalitate, un tip dur. A trăit foarte mult lângă părinți, a stat mult cu ei, a apărut și unchiul, se implică și unchiul mai mult decât ar trebui”, a răspuns Mircea Rednic, vizibil dezamăgit de atitudinea avută de fotbalist în trecut.

ADVERTISEMENT

Mai speră Mircea Rednic ca UTA Arad să ajungă în play-off?

Mircea Rednic visa acum câteva etape la play-off, însă momentan antrenorul arădenilor a abordat o atitudine mai relaxată, mai ales după ce Oțelul Galați a făcut instrucție cu UTA, în urmă cu câteva etape. În acest context, ”Puriul” a mărturisit că va lua fiecare meci în parte, iar dacă va fi cazul de play-off, se va putea vedea la final de sezon.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Dorin Rotariu, refuzat de Mircea Rednic

ADVERTISEMENT