Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Referendum pentru votarea schimbării Legii Sportului?! Vasile Dîncu: “Ar fi o soluţie ideală!”. Video exclusiv

Vasile Dîncu nu exclude varianta unui referendum pentru schimbarea legii sportului, deşi senatorul crede că mai viabilă este o dezbatere în Parlament al proiectului.
21.04.2023 | 20:40
Referendum pentru votarea schimbarii Legii Sportului Vasile Dincu Ar fi o solutie ideala Video exclusiv
Vasile Dîncu, prezent la o comemorare. Sursa: Inquam Photos / Ilona Andrei
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu a creat valuri uriaşe în fotbalul românesc cu iniţiativa legislativă care ar permite celor de la CSA Steaua să promoveze în SuperLiga. Modificarea Legii Sportului creează o mulţime de controverse şi s-au format tabere pro şi contra acestei iniţiative.

Referendum pentru votarea schimbării legii sportului?! Vasile Dîncu: “Ar fi o soluţie ideală!”

Senatorul Vasile Dîncu a vorbit pe larg la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici despre schimbarea legii sportului şi beneficiile ei în societate şi s-a declarat de acord inclusiv cu un referendum:

ADVERTISEMENT

“Eu ştiu legea referendumului. Aş fi pentru o dezbatere importantă privind acest subiect şi putem să votăm. Problema referendumului este următoarea: trebuie să creezi o întrebare univocă, o întrebare sintetică. 

Rămâne un principiu, dar eu sunt de acord că trebuie să dezbatem această problemă. O putem dezbate în Parlament, unde este un mini referendum. Parlamentarii reprezintă populaţia.

ADVERTISEMENT

Este mai greu ca birocraţie, dar poate că vom ajunge la această concluzie. Ar fi o soluţie ideală”

O dezbatere şi un vot merită pentru această strategie, care trebuie să revigoreze societatea noastră. Fotbalul este un element important al rezilienţei psihologice a românilor.

S-ar putea face chiar un referendum în această chestiune, gândită o strategie şi tipul de participare al statului în această problemă ar putea fi disputat şi pus într-o întrebare de referendum.

ADVERTISEMENT

Ne gândim şi la această idee de referendum. Este mai greu ca birocraţie, dar poate că vom ajunge la această concluzie. Ar fi o soluţie ideală”, a spus Vasile Dîncu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

CSA Steaua ar putea fi principala beneficiară a modificării legii sportului. Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu poate promova din cauza faptului este club departamental, deşi din punct de sportiv, este lider în Liga 2.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT