Life

Regele Charles s-a făcut de râs! Ce a observat toată lumea la vizita acestuia la moschee: “Este unul dintre noi”

Regele Charles și regina Camilla au vizitat miercuri Brick Lane, moscheea istorică care este situată în estul Londrei. Imaginile surprinsă însă sunt complet neașteptate.
09.02.2023 | 14:45
Regele Charles sa facut de ras Ce a observat toata lumea la vizita acestuia la moschee Este unul dintre noi
Regele Charles, apariție neașteptată la o moschee din Marea Britanie. Sursă foto: Getty / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timpul vizitei de miercuri, Regele Charles a respectat obiceiul și s-a descălțat înainte de a intra în moscheea istorică Brick Lane. Trebuie menționat că, potrivit presei britanice, această vizită a reafirmat dorința monarhului de a reprezenta Marea Britanie multiculturală și multiconfesională.

Regele Charles, moment jenant în timpul vizitei de la  moscheea istorică Brick Lane

Este bine cunoscut faptul că Regele Charles este destul de econom și preferă să refolosească, să repare și să poarte ani de zile ținutele sale, în ciuda faptului că din punct de vedere financiar nu are niciun motiv să o facă. Totuși, în cazul șosetelor s-ar părea că aceasta a cam exagerat, iar asta se vede destul de clar în imagini, momentul fiind unul destul de jenant.

ADVERTISEMENT

O fotografie făcută în interiorul moscheii arată ceea ce pare a fi o gaură în ciorapul negru drept al Majestății Sale, iar fanii nu au trecut cu vederea acest lucru, imaginile adunând nenumărate comentarii dar și reacții pe internet. Unii i-au ținut partea acestuia, în timp ce alții nu au avut reacții prea prietenoase.

“Regele Charles este cu adevărat unul dintre noi! Cei mai mulți dintre noi au cel puțin o pereche de șosete cu o gaură”, a scris Beth Parker. La rândul ei, Stephen Taylor i-a ținut partea Regelui Charles și a avut aceeași reacție. “Exact ca noi!”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Cum a fost surprins Regele Charles, aflat în vizită la o moschee din Marea Britanie. Sursă foto: Getty / colaj Fanatik
Cum a fost surprins Regele Charles, aflat în vizită la o moschee din Marea Britanie. Sursă foto: Getty / colaj Fanatik

Pe de altă parte, incidentul minor pare să fi trecut neobservat, iar vizita efectuată de Regele Chales și Camilla la Brick Lane a fost salutată ca un succes, Monarhul fiind lăudat pentru disponibilitatea sa a arunca un ochi și către Marea Britanie multiculturală.

De asemenea, mai mult de o mie de fani regali au așteptat pe străzi pe străzi pentru a-i vedea pe Charles și pe regina Camilla. În timp ce mergeau pe Brick Lane, simbolul comunității din Bangladesh din Londra, cei doi au fost acompaniați de un grup de dansatori care purtau ținute colorate și împrăștiau petale de flori în calea lor.

ADVERTISEMENT

Regele Charles și Regina Camilla, vizită de povestea la Brick Lane

Regele Charles și Camilla nu au putut trece însă fără să observe mulțimea din jurul lor. Cuplul regal s-au oprit pentru a da mâna și a schimba câteva cuvinte cu unii dintre susținătorii regali. Totodată, Regele a primit de la un restaurant local o cutie de jalebi și samosa bengaleză, pe care a promis că le va încerca mai târziu.

De asemenea, Charles a mai primit și ofertă de a bea o ceașcă de ceai în restaurantul Graam Bangla, dar a fost luat cu forța înainte de a putea lua o înghițitură. Daily Express mai scrie că vizita la Brick Lane a avut ca scop evidențierea organizațiilor caritabile și a întreprinderilor locale din inima comunității bangladeshiene din capitală.

ADVERTISEMENT

Totodată, vizita a mai implicat în același timp și întâlnire între monarh, consoarta sa și persoane care au fost implicate activ în mișcarea antirasistă din anii 1960 și 1970. Mai exact, Regele a plantat un copac dedicat lui Altab Ali, un tânăr din Bangladesh ucis în 1978 de trei adolescenți în timp ce se întorcea acasă de la serviciu. Copacul a fost plantat într-un parc local care a fost redenumit după victimă în 1998.

Amintim că la finele anului trecut, cuplul regal a mai efectuat o altă vizită în Wrexham, în Țara Galilor, unde i-au salutat oamenii din centrul orașului. La acel moment, Regele Charles părea extrem de enervat de consoarta sa, Camilla, iar imaginile vorbeau de la sine.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie