Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Regele”, despre evoluţiile lui Ianis Hagi în La Liga: “Este foarte fericit! Va vorbi el pe teren”

Gică Hagi a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi la Alaves, în La Liga. „Regele” a făcut dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.
09.10.2023 | 13:17
Regele despre evolutiile lui Ianis Hagi in La Liga Este foarte fericit Va vorbi el pe teren
Gică Hagi a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi în La Liga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi în tricoul lui Alaves, în La Liga. Fiul „Regelui” a fost titular în ultimele 4 meciuri din campionatul Spaniei. Gică Hagi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Ianis este foarte fericit la noua echipă.

“Regele”, despre evoluţiile lui Ianis Hagi în La Liga: “Este foarte fericit! Va vorbi el pe teren”

Ianis Hagi nu a mai prins echipa la Rangers după revenirea în urma accidentării. Aflat într-o relație „rece” cu antrenorul Michael Beale, demis între timp, internaționalul român a fost împrumutat de scoțieni până la finalul sezonului la Alaves, în La Liga, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile consistente l-au propulsat pe Ianis Hagi în formula de start a ibericilor. În ultima etapă, Ianis Hagi a centrat la faza golului din care Alaves a egalat-o pe Betis, scor 1-1.

„Nu pot să vorbesc în fiecare zi despre Ianis ce face, cum face. El e acolo, joacă, are propriile lui obiective. El vorbește, deja e consacrat, vorbește el de unul singur, nu mai stau eu să vorbesc. E bine, vom vedea, a început să joace. 

ADVERTISEMENT

„Ianis e foarte fericit când e sănătos și e pe teren”

Este foarte fericit, bineînțeles. Ianis, când e sănătos și e pe teren, e foarte fericit. Doamne ajută oricine să facă (n.r. un cadou) în ambele meciuri (n.r. Belarus și Andorra) și să mergem la Europene”, a declarat Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

În tricoul lui Alaves, Ianis Hagi a adunat 5 apariții până acum. Cotat la 4 milioane de euro de Transfermarkt, Hagi a adunat 27 de apariții la naționala României pentru care a marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

Hagi Jr. a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru „dubla” cu Belarus (12 octombrie) și Andorra (15 octombrie) din preliminariile Campionatului European din 2024.

Presa din Spania, laude pentru Ianis Hagi: „Execuțiile sale din fazele fixe sunt cele mai bune din echipă”

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai periculoși jucători de la Alaves în partida cu Betis în etapa a 9-a din La Liga. Fotbalistul român este responsabil cu executarea fazelor fixe, iar felul în care lovește mingea a fost remarcat de jurnaliștii iberici.

ADVERTISEMENT

„Se observă că, pe măsură ce săptămânile au trecut, Ianis Hagi devine mai potrivit echipei. Participă mult mai mult la joc, iar execuțiile sale din fazele fixe sunt cele mai bune din echipă”, a scris presa locală Noticias de Alava.

„În cazul lui Ianis Hagi am fost foarte mulțumit de el și de jocul pe care l-a avut cu Celta Vigo și de aceea am decis să îi dau continuitate. Plănuiam să-l schimb pe Guridi, dar el mi-a făcut semn că poate continua jocul.

În schimb, Ianis Hagi era obosit și de aceea am efectuat acea schimbare. M-am gândit chiar să îl introduc pe tânărul Selu Diallo, nu mă deranjează să îmi asum riscuri”, a spus antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, după Alaves – Betis 1-1.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. Puteți urmări în premieră emisiunea la calitate ireproșabilă pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gică Hagi, despre evoluțiile lui Ianis Hagi în La Liga

ADVERTISEMENT