Fotbal intern

”Regele”, mesaj de mulțumire pentru cei care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere! Ce le-a transmis Gică Hagi

05.02.2020 | 18:42
”Regele”, mesaj de mulțumire pentru cei care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere! Ce le-a transmis Gică Hagi
Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a transmis un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a transmis un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere.

Gică Hagi, mesaj de mulțumire pentru cei care l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere

”Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în această zi specială pentru mine”, și-a început Gică Hagi mesajul de mulțumire cu ocazia zilei de naștere.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc familiei, prietenilor, foștilor sau actualilor colegi din țară sau din străinătate, antrenorilor, cluburilor, suporterilor, reprezentanților media, tuturor celor care printr-un mesaj sau printr-un gând bun au dorit să mă felicite la aniversarea celor 55 de ani”, a continuat ”Regele”

”Vă doresc tuturor să fiți mereu pozitivi”

”Mulțumesc, de asemenea, domnului președinte al României pentru mesajul de felicitare trimis cu ocazia zilei mele de naștere”, a mai scris Hagi în mesajul de ulțumire postat pe pagina de Facebook a clubului FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

”Vă doresc tuturor să fiți mereu pozitivi, să aveți gânduri frumoase care să vă însoțească în tot ceea ce faceți, iar visurile fiecăruia dintre voi să devină realitate. ⁣Sănătate și împliniri tuturor!⁣”, și-a încheiat ”Regele” mesajul.

Viitorul, moment special pentru Hagi

Pe 5 februarie, Gică Hagi împlineşte 55 de ani, iar FANATIK îţi prezintă 10 momente memorabile din cariera “Regelui”. În cei 19 ani petrecuţi pe gazon, cel mai bun jucător din istoria fotbalului din România i-a încântat pe fanii din întreaga lume, iar multe dintre fazele create au făcut înconjurul lumii.

Viitorul i-a pregătit un moment special ”Regelui”. Clubul a realizat un material cu mesaje din partea personalităților importante din lumea fotbalului, printre care s-au regăsit Butragueno, Figo, Rivaldo, Stoichkov, Terim sau președintele clubului constănțean, Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

”Regele” a fost aproape să revină la națională

De ziua sa, Gică Hagi a primit mesaje speciale și din partea mai multor mijloace media de peste hotare. FIFA, UEFA sau jurnaliști de la publicații importante i-au transmis urări ”Regelui”, care nu a fost uitat nici de clubul turc Galatasaray Istanbul.

Gică Hagi, unul dintre cei mai buni antrenori din ultimii ani în Liga 1 și omul care produce jucători pe bandă rulantă pentru loturile echipelor naționale, a fost foarte aproape de a reveni pe banca primei reprezentative. Dezvăluirea a fost făcută de fostul său antrenor, Anghel Iordănescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri