Sport

Reghe, fiert pe jucătorii Universităţii după înfrângere: “Vom vedea ce schimbări facem”

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat după înfrângerea în fața lui CFR Cluj și anunță schimbări la meciul din Cupa României.
20.09.2021 | 23:24
Reghe fiert pe jucatorii Universitatii dupa infrangere Vom vedea ce schimbari facem
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut în fața celor de la CFR Cluj cu 1-0, iar Dan Petrescu a reușit prima victorie de la revenirea în Gruia și în fața lui Laurențiu Reghecampf, cu care nu s-a mai confruntat până acum.

Jucătorii Universității Craiova au fost extrem de dezamăgiți de rezultat, dar mai ales de jocul echipei, lucru subliniat la final și de către Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Reghe pune tunurile pe jucători după înfrângerea cu CFR Cluj: Ratăm cu o seninătate incredibilă. Am jucat foarte slab”

Laurențiu Reghecampf a fost foarte supărat la finalul partidei care o lasă pe Craiova pe locul nouă în clasament cu doar 13 puncte.

„Am jucat foarte slab și nu mi-a plăcut. Am discutat cu jucătorii si trebuie să ne trezim pentru că pierdem foarte multe puncte. E o diferență mare față de jocul prestat etapa trecută. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să marcăm. Ratăm cu o seninătate incredibilă. Nu ne-am ridicat la nivelul la care trebuia să jucăm”, a spus antrenorul la flash-interviuri.

Laurențiu Reghecampf acuză și arbitrajul: „S-a tras foarte mult de timp”

Antrenorul Universității Craiova a fost extrem de nervos la adresa centrarului Marcel Bârsan la finalul meciului, cu care a avut o discuție mai încinsă: „S-a tras foarte mult de timp și Bârsan trebuia să ia atitudine”.

ADVERTISEMENT

Reghe le-a transmis un mesaj și jucătorilor de la care așteaptă să aibă mentalitate de campioni pentru a-și ridica nivelul: „Aștept de la toți să facă pasul următor să arate caracter și atitudine ca o echipă care își dorește să câștige campionatul.

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre meciul de joi din Cupa României, unde „leii” vor întâlni din nou CFR Cluj, pe stadion „Ion Oblemenco” de această dată: „Avem un lot foarte numeros și vom vedea ce schimbări vom face în echipă”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu surprinde: „Mie nu-mi displace cum am jucat 70 de minute!”

Președintele oltenilor a intrat în direct la Digi Sport Special și a fost extrem de deranjat de ratările interminabile ale atacanților și acuză punctele pierdute cu Sepsi și FC Botoșani, partide în care Universitatea Craiova a dominat copios.

„70 de minute mie mi-a displăcut cum am jucat. Avem un handicap fizic de ani de zile și am luat din nou gol din fază fixă. Am avut destule momente în care am jucat bine, dar ni se întâmplă să ratăm incredibil. Sunt situații mari la distanță de două-trei minute.

Au fost niște situații foarte bune de a marca. Așa s-a întâmplat și cu Sepsi și Botoșani când am pierdut puncte bune pentru noi care erau meritate. Poate e nevoie de descătușare. În ultimul timp dinamica echipei e diferită și îmi place cum se combină. Rezultatul e injust. Punctăm doar la impresia artistică. Arătam bine, construim și ajungem la poartă, dar ceea ce contează nu realizăm eficient.

Sorin Cârțu nu crede că CFR Cluj va veni cu echipa a doua la meciul de joi din Cupa României și e de părere că e o altă tehnică a lui Dan Petrescu de a „adormi” adversarii: „Fiecare face cum crede. Tratează cum vor ei. Asta o abureală. CFR-ul are lot bun și oricine crează probleme. Nu mă aștept la un meci de o mare relaxare. Trebuie să ne concentrăm și ne responsabilizăm în fața porții”, a spus și președintele clubului Sorin Cârțu la Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,87 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT