Life

Regizorul Octavian Fulger a murit. Acuzațiile dure pe care familia le aduce medicilor de la Floreasca. Reacția spitalului

28.06.2020 | 13:51
Regizorul Octavian Fulger a murit Acuzatiile dure pe care familia le aduce medicilor de la Floreasca Reactia spitalului
ADVERTISEMENT

Regizorul Octavian Fulger a murit subit în urmă cu două nopți, nora acestuia aducând acuzații dure la adresa medicilor care l-au tratat la Spitalul Floreasca din București. Femeia a scris un mesaj amplu în mediul online în care susține că medicii de pe Ambulanță i-au rupt regretatului regizor, coastele.

Maria Cristea a postat pe pagina sa de socializare și mai multe filmulețe care arată neregulile de la Floreasca, mărturisind că unitatea medicală este plină de gândaci, oamenii fiind lăsați să zacă la intrare fără a fi băgați în seamă de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, nora lui Octavian Fulger susține că i-a fost refuzată internarea acestuia în spital deși venise pentru a doua oară cu Ambulanța. Regretatul regizor de la Teatrul Nottara care s-a stins recent fusese diagnosticat cu hemoragie digestivă.

Octavian Fulger, regizor la Teatrul Nottara, a murit. Nora acestuia, acuzații dure la adresa medicilor

„Sunt devastată. Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din Ambulanță. Octavian Fulger drum lin către Dumnezeu. 

ADVERTISEMENT

Conducători criminali, opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă, au produs un dezastru în Sistemul Medical. 

Cel mai mare spital de urgență: 

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați să moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru față de cel căzut. Lipsă de empatie, încălcarea grosolană a jurământului.

ADVERTISEMENT

-gândaci. Libărcile se plimbă în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului că poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

-secția UPU ținută intenționat goală. 

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanța, diagnostic cu Hemoragie Digestivă. Refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconstiență. 

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi”.

ADVERTISEMENT

Imperiul mafiei medicale. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a scris Maria Cristea, nora regretatului regizor, pe pagina sa de Facebook.

Nai-post ni Maria Cristea noong Huwebes, Hunyo 25, 2020

Reacția Spitalului Floreasca, după acuzațiile aduse recent

După ce Maria Cristea, nora fostului regizor Octavian Fulger de la Teatrul Nottara, a adus acuzații grave spitalului Floreasca din Capitală, unitatea spitalicească a avut o primă reacție.

Reprezentanții spitalului au declarat că a fost demarată o verificare administrativă în acest sens, la ora actuală fiind deja publicate concluziile preliminare. Cât despre gândaci, purtătorul de cuvânt de la Floreasca susține că aceștia se aflau pe peretele exterior al clădirii.

„S-a demarat o verificare administrativă de către conducerea spitalului și, în jurul orei 13, vor fi primele concluzii preliminare făcute publice.

În legătură cu gândacul din imagini, acesta se afla pe peretele exterior al clădirii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, pentru gandul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: