News

Reglare de conturi între interlopii timișoreni! Mașina unui fost sportiv a fost incendiată

Reglare de conturi între interlopii timișoreni care au incendiat o mașină în Gearmata
03.07.2021 | 17:13
Reglare de conturi intre interlopii timisoreni Masina unui fost sportiv a fost incendiata
MAșina unui fost luptător a fost incendiată. Sursa foto - pressalert.ro
ADVERTISEMENT

De altfel, imaginile de la întâlnirea clanurilor sunt de-a dreptul șocante. Totul s-a petrecut în fața unui vile din Gearmata, județul Timiș.

Acolo, mașina unui fost sportiv de performanță a fost incendiată. Interesant este că făptașii au fost surprinși de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Reglare de conturi între interlopii din Timișoara!

Conform presei locale, mașina distrusă aparține unui fost luptător de kickbox din Timișoara, Alin Văcăreanu. “Mașina este a unui luptător MMA care stă în Gearmata.

Acesta participa la un chef, într-o casă închiriată, aflată în apropiere. Cel mai probabil vorbim despre o reglare de conturi.

ADVERTISEMENT

Până la acest moment nu a fost ridicat niciun suspect, pentru a fi audiat în legătură cu incendierea acestei mașini”,  a declarat și jurnalistul Dragoș Boța, la Antena 3.

“După o noapte cu chiote și muzică dată la maxim, atenți protejați de polițiști, și-au dat foc la mașini.

ADVERTISEMENT

O scenă specifică Ferentariului, cu indivizi tatuați, Maserati și amenințări. În Giarmata noastră de toate zilele. Cu binecuvântarea primarului”, a scris și unul dintre vecini pe o rețea de socializare.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat.

ADVERTISEMENT

Polițiști s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT