Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Regretă Gică Popescu expresia zeflemitoare „băi băiatule”?! „E imposibil să nu se gândească la asta!”

Gică Popescu a fost unul dintre cei mai mari critici ai lui Edi Iordănescu din campania de calificare la Euro 2024. Oare regretă cele spuse fostul căpitan al Barcelonei?
20.11.2023 | 16:20
Regreta Gica Popescu expresia zeflemitoare bai baiatule E imposibil sa nu se gandeasca la asta
Regretă Gică Popescu expresia istorică „băi băiatule”?! „E imposibil să nu se gândească la asta!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Popescu l-a criticat teribil pe Edi Iordănescu în campania de calificare la Euro 2024. Totuși, după victoria cu Israel, „Baciul” a salutat performanța reușită de echipa națională a României.

Regretă Gică Popescu expresia istorică „băi băiatule”?! „E imposibil să nu se gândească la asta!”

(n.r. – Crezi că Gică Popescu regretă expresia băi, băiatule) Cred că da. Cred că îl face să regrete pentru că, cumva, îl face să pară pe marele Gică Popescu că nu se pricepe atât de mult la fotbal.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Să fi părut marele Gică Popescu, micul Gică Popescu?) Nu aș folosi cuvinte de genul ăsta în relație cu niciun jucător al Generației de Aur. Îi iubesc prea mult pe oamenii ăștia. Dar Gică Popescu nu are cum să nu se gândească la asta. Faptul că nu a recunoscut, fostul căpitan al Barcelonei, că procesul ăsta nu va duce unde trebuie. A spus chiar că va intra în gard, că Edi nu știe ce înseamnă echipa națională, a ironizat ideea de grup și iată că tocmai grupul ăla ne-a adus aici. Că noi nu avem un Haaland sau Ronaldo în echipă.

Doar jucând ca o echipă putea să obțină ce a obținut. Edi știa treaba asta. E imposibil să nu se gândească la opinia publică. La modul în care el apare în ochii opiniei publice prin ce a spus atunci, dar onorabil gestul lui Gică Popescu, a felicitat băieții, a scris pe Facebook Bravo tuturor pentru calificarea.

ADVERTISEMENT

Fotbalul e dincolo de orice emoție. A spus lucurile acelea la cald. Sigur acum le regretă. Nu cred că Gică Popescu și toți cei din Generația de Aur nu se bucură pentru calificări. Și ei și noi ne dorim mereu mai mult.

Eu mă bucur de calificarea asta pentru că așa amărâți cum suntem încă vedem că avem ADN de fotbaliști. Noi am avut de 6 ori în istorie nevoie de un rezultat de egalitate să ieșim din grupe. L-am obținut de 5 ori, de două ori chiar cu victorii. Generația asta a adus-o pe cea de a 6-a. Generația lui Ianis are ADN-ul Regelui, al tatălui. Trebuie să urmărim cifrele și să vedem că nu stăm chiar atât de rău”, a declarat Daniel Șendre, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gică Popescu

„Băi, băiatule, tu nu înțelegi că la echipa națională nu există grup? Să mă lase cu grup, cu familie. Nu, tată, rezultate! Dacă vorbești despre creat valori și că ești pe drumul cel bun înseamnă că habar n-ai ce înseamnă echipa națioală. Care sunt valorile create la națională în cele două jocuri? E un drum greșit pe care îl apucă echipa națională.

Ce am creat? Care sunt valorile? Valorile sunt rezultatele, sunt calificările. Îi cade mingea în cap lui Pușcaș, scapă Moruțan și face 2-2 Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Nu, Edi, nu astea sunt valorile pe care vrem să le vedem la echipa națională. Elvețienii au fost cu nasul pe sus, au vrut să intre cu mingea în poartă, iar fotbalul te pedepsește”, s-a dezlănțuit Gică Popescu, după Elveția – România 2-2.

FANATIK SUPERLIGA este transmisă în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe platforma FANATIK.RO. Emisiunea se desfășoară în direct începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Momentul Gica Popescu, despre Edi Iordanescu, “Bai, baiatule!”, COMENTAT ACID de Sendre

ADVERTISEMENT