Life

Regretul lui Bobonete din Las Fierbinți: “Mi-a trecut prin fața ochilor, într-o seară”

Mihai Bobonete este un tătic fericit. Are un băiat și o fată, în vârstă de 11 și 7 ani, dar recunoaște că și-ar dori să poată petrece mai mult timp alături de ei.
25.02.2022 | 14:28
Regretul lui Bobonete din Las Fierbinti Mia trecut prin fata ochilor intro seara
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl cunoaște pe Mihai Bobonete, dar sunt puțin cei care știu cum se comportă cu copiii săi.

Actorul a fost mereu implicat într-o mulțime de proiecte, dar întotdeauna și-a luat în serios rolul de tată.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit cum își educă copiii, dar și care este cel mai mare regret al său când vine vorba despre familie.

Regretul lui Bobonete din Las Fierbinți: “Mi-a trecut prin fața ochilor, într-o seară”

Mihai Bobonete se poate declara un bărbat împlinit. Are o soție minunată și doi copii pe care îi adoră. Chiar dacă este mereu pus pe glume, acesta își ia foarte în serios rolul de tată. Octavian și Maria i-au schimbat complet viața lui Mihai Bobonete. 

ADVERTISEMENT

“Totul e mai frumos, mai luminos și prinde viață chiar și ce era fără de viață în tine.

Înveți lucruri noi, călătorești în timp, plângi de fericire, înnebunești de neputință, îți pui întrebări noi, trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor… Când ai copii, doar clipa contează”,  a dezvăluit actorul pentru VIVA.

Actorul are un singur regret. A muncit mereu foarte mult și nu a fost alături de cei mici în momente importante. O întâmplare i-a rămas întipărită în memorie chiar și astăzi.

ADVERTISEMENT

“Momentul cu Maria care mi-a trecut prin fața ochilor, într-o seară când mă întorsesem din turneu, și eu am întrebat de când merge Maria în picioare”, a mai spus actorul din Las Fierbinți.

Mihai Bobonete, Cătălina
Regretul lui Bobonete din Las Fierbinți. Sursă foto: Instagram

 

Fiul lui Mihai Bobonete este pasionat de sport și joacă fotbal la un club din București. Maria face și ea gimnastică și adoră animalele. Actorul din Las Fierbinți spune că indiferent ce carieră vor urma cei mici el îi va susține.

ADVERTISEMENT

“Datoria noastră de părinți este să le spunem copiilor că trebuie să încerce ca să reușească. Orice vor vrea să facă în viața lor, eu o să le mai spun că e important ca acel lucru să îl facă musai cu plăcere”, a mai spus vedeta.

Maria și Octavian i-au predat o lecție importantă de-a lungul timpului lui Mihai Bobonete.

“În timp, mi-am dat seama că și ei ne educă pe noi, iar principiile de viață le învățăm împreună”, a declarat vedeta pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT