Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Regretul lui Mustață după ce Marcel Ciolacu a venit la FCSB – Dinamo: “Îi strigam numele”

Gheorghe Mustaţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu ştia că premierul Marcel Ciolacu a venit la derby şi spune că i-ar fi strigat numele în peluză dacă ştia că este prezent.
23.07.2023 | 16:31
Regretul lui Mustata dupa ce Marcel Ciolacu a venit la FCSB  Dinamo Ii strigam numele
Gheorghe Mustaţă, Marcel Ciolacu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Dinamo graţie golurilor marcate de Florinel Coman şi Darius Olaru. Pentru oaspeţi a marcat nou-venitul Goncalo Gregorio, dar a fost prea târziu şi roş-albaştrii au plecat cu toate punctele.

Regretul lui Mustață după ce Marcel Ciolacu a venit la FCSB – Dinamo: “Dacă ştiam, eu îi strigam numele”

La derby a fost prezent şi Marcel Ciolacu. Prim-ministrul a declarat în repetate rânduri că meciul dintre FCSB şi Dinamo ar fi trebuit să se joace pe Ghencea, iar la final a dat asigurări că roş-albaştrii vor evolua pe stadionul de 100 de milioane de euro din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu ştia că prim-ministrul a fost prezent la meci pentru că peluza i-ar fi strigat numele:

“A fost terorism la meci. A fost un atentat. Nu ştiam că domnul Ciolacu a fost la meci, că dacă ştiam, eu îi strigam numele. Dar n-am ştiut. Vă dau cuvântul meu de onoare că îi strigam numele. 

ADVERTISEMENT

A venit omul la meci să vadă unde este terorismul. A văzut un spectacol, un meci de fotbal. Nu a fost nimic, totul spectaculos. Eu, unul o făceam. Este un om care face ceva în ţara asta.

“Faptul că omul a spus lucruri corecte şi a fost drept cu toată lumea, merită respect”

Şi vezi că o face pe faţă, nu pe ocolite. El a ieşit clar şi a spus că toată lumea trebuie să joace. A venit cu doamna Elisabeta Lipă, nu mai ştiu cine era. A spus clar că arenele sportive sunt pentru cei care fac sport.

ADVERTISEMENT

Faptul că omul a spus lucruri corecte şi a fost drept cu toată lumea, merită respect”, a spus Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, la FANATIK SUPERLIGA.

Ciolacu: “M-am uitat în tribune să văd terorismul și nu l-am văzut”

Marcel Ciolacu a declarat la finalul meciului că se bucură de faptul că Dinamo a revenit în SuperLiga. Prim-ministrul a promis că FCSB va intra şi pe stadionul Ghencea:

ADVERTISEMENT

„Foarte frumos a fost meciul. Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1. A revenit la tradiție. M-am uitat în tribune să văd terorismul și nu l-am văzut. Pentru un asemenea derby, da, a fost mic stadionul. N-a fost terenul formidabil, după cum ați văzut, dar un meci frumos.

Nu sunt specialist în clauze. Aștept raportului Corpului de Control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va reuși să joace în Ghencea. E un lucru normal”, a spus Ciolacu.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă poate fi urmărită în premieră de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK şi Facebook Horia Ivanovici.

Gheorghe Mustaţă nu ştia că Marcel Ciolacu a fost la derby

ADVERTISEMENT