Life

Relație amoroasă între Bianca Comănici și Alex Mihei? Ce se întâmplă între cei doi

30.01.2021 | 14:06
Relatie amoroasa intre Bianca Comanici si Alex Mihei Ce se intampla intre cei doi
Relație amoroasă între Bianca Comănici și Alex Mihei? Ce se întâmplă între cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Alex Mihei prezintă de mai bine de o lună emisiunea „Bărbați vs Femei”, apropierea dintre ei fiind una cât se poate de vizibilă, fanii întrebându-se dacă cei doi au început o relație amoroasă. 

Câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” și colegul de platou se înțeleg de minune, între ei existând o chimie specială, după cum chiar Alex Mihei a declarat în momentul în care a aflat că va modera o emisiune alături de brunetă.

ADVERTISEMENT

Partenerul de emisiune al fostei iubite al lui Livian Pop a ținut să afirme că deși se înțelege foarte bine cu Bianca Comănici între ei lucrurile stau complet diferit. Alex Mihei a precizat că nu formează un cuplu cu frumoasa brunetă cu care face echipă.

Bianca Comănici și Alex Mihei formează un cuplu? Care este, de fapt, adevărul

„Este un proiect în care cred foarte mult. Sunt foarte fericit! Eram fericit din momentul în care am aflat că o să prezint cu Bianca Comănici. Ne-am pus noi la punct niște idei. Nu se știe niciodată ce iese.

ADVERTISEMENT

Va fi ceva pe divertisment. Mai simplu, un jurnalism combinat cu divertisment, să nu fie ceva formal, ca la știri. Noi suntem tineri și avem simțul umorului foarte dezvoltat.

Între mine și Bianca există o chimie foarte bună. Așa va fi în continuare, este un proiect care deja are succes și nici n-a început. A fost făcut tot la cerea publicului. Sunt foarte bucuros și vreau să le mulțumesc din suflet”, a spus Alex Mihei în urmă cu circa o lună, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mai fost colegi de platou și în trecut, în emisiunea „Totul despre Puterea dragostei”, de aici și speculațiile potrivit cărora ar avea o relație amoroasă, însă nu vor să recunoască acest lucru.

Declarația bărbatului vine după ce frumoasa brunetă a dezvăluit la un moment dat că nu are nicio relație sentimentală, însă îi place de cineva. Bruneta nu a intrat prea mult în detalii, declarând că vrea să vadă mai întâi cum decurg lucrurile.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici este foarte implicată în proiectele pe care le are în momentul de față, fiind convinsă că nu ar mai avea prea mult timp pentru iubire. Chiar și așa, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu spune „Nu” unei relații, mai ales că a pus deja ochii pe cineva.

ADVERTISEMENT