Life

Relu Pănescu, eliminat de la Survivor? Fanii au dat verdictul: ”Are biletul de întors”

Relu Pănescu este unul dintre cei trei concurenți propuși pentru eliminarea de la Survivor România. Fanii sunt ferm convinși că bărbatul este cel care va pleca acasă.
19.04.2022 | 07:32
Relu Panescu eliminat de la Survivor Fanii au dat verdictul Are biletul de intors
Relu Pănescu, scos din competiția Survivor România? Ce părere au internauții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Războinicul din Republica Dominicană ar putea fi eliminat în ediția de marți, 19 aprilie 2022, mai ales că internauții au dat verdictul în mediul online. Foarte mulți oameni sunt de părere că acesta va ieși din competiție.

Relu Pănescu, scos din competiția Survivor România? Ce părere au internauții

Relu Pănescu, TJ Miles și Mari Fica sunt cei trei participanți propuși pentru eliminarea de la Survivor România, însă numai unul dintre ei va pleca acasă. Concurentul care va părăsi reality show-ul este aflat în curând!

ADVERTISEMENT

„Relu are biletul de întors și așa este corect, a fost ținut foarte mult că se empatiza cu el”, „Stai liniștită Elena că TJ nu pleacă acum”, „Să plece Relu, ar fi bine pentru el și echipa lui”.

„Pleacă Relu, a stat destul”, „Să știe că trebuie să plece Relu, cred că este de ajuns” sau „Elena își dă cu părerea din răutate, dar Relu va pleca, este cel mai slab”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Același lucru se discută și pe alte grupuri dedicate competiției din Republica Dominicană, majoritatea telespectatorilor fiind de părere că este timpul să fie eliminat concurentul „dus în spate de producție până acum”.

Pe de altă parte, sunt și persoane care cred că pot exista surprize și să nu plece Relu Pănescu, ci TJ Miles. Mari Fica pare să fie votată de foarte mulți dintre fanii emisiunii moderate de Daniel Pavel, așadar are șanse mari să rămână.

ADVERTISEMENT

Survivor România, jocul de comunicare

Marți, 19 aprilie, începând cu ora 20:30, vom afla pentru cine se încheie aventura din Republica Dominicană și care sunt misiunile pe care le au de îndeplinit mai departe concurenții.

În aceeași ediție, participanții de la Survivor România trebuie să intre pe traseu pentru jocul de comunicare. Meciul se desfășoară atât pe nisip, cât și pe apă și nu este unul deloc ușor pentru cei din concurs.

ADVERTISEMENT

Forța și determinarea sunt puse la mare încercare la această probă, la finalul căreia unul dintre concurenți își va lua rămas bun de la ceilalți.

ADVERTISEMENT