Life

Relu Pănescu, în lacrimi la Survivor România: „Ce fel de caractere sunteți? Ce fel de suflete?”

Relu Pănescu de la Survivor România este extrem de indignat de faptul că echipa sa l-a trimis din nou în exil. Războinicul a plâns de nervi pe insula unde a fost trimis de Ionuț Popa.
07.03.2022 | 20:49
Relu Panescu in lacrimi la Survivor Romania Ce fel de caractere sunteti Ce fel de suflete
Relu Pănescu, concurent la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Relu Pănescu a ajuns pentru a doua oară în exil. Ionuț Popa de la Survivor România l-a trimis din nou pe colegul său războinic, spunând că nu a putut face o altă alegere.

Relu Pănescu dezbină echipa Războinicilor de la Survivor România?

Prima oară când Relu a ajuns în exil, cu CRBL, a creat numeroase controverse. Colegii săi nu i-au trimis atunci mâncare și s-a creat mare vâlvă pe marginea acestui subiect. Relu s-a întors în echipă apoi, însă relația lui cu colegii nu s-a îmbunătățit.

ADVERTISEMENT

Se pare că există mai mulți din echipa albastră care susțin că Relu se îndepărtează singur de grup, petrecând mai multe ori pe plajă sau în apă, iar apoi se victimizează în fața camerelor de luat vederi. Cei mai vehemenți în privința lui Relu au fost Blaze și Ionuț Popa.

„Relu încearcă să manipuleze oamenii. El dacă ar vrea să spună ceva, să spună în față”, este remarca pe care a făcut-o Blaze în camp. Ionuț le-a reproșat colegilor săi că toți se plâng de Pănescu, însă când e prezent nimeni nu îi mai spune nimic.

ADVERTISEMENT

Alex Delea și Alex Nedelcu au sărit ca arși contrazicându-l pe Ionuț. Cei doi au zis că de fiecare dată când i-a deranjat ceva la persoana lui Relu au spus fără menajamente.

„De ce vă bateți joc?”

Ajuns pe insula exilului, Relu a izbucnit în lacrimi pentru că nu a înțeles de ce a fost trimis din nou. Războinicul consideră că Ionuț, Delea și Nede au format un grup și nu fac altceva decât să-și bată joc de el.

ADVERTISEMENT

„Probabil că deranjez grupul care s-a format în cadrul echipei respectiv Ionuț Popa, Alex Delea, Nede și Duli.

Sunt colegi de-ai mei care sunt sub capacitatea mea sportivă. Delea e singurul din cadrul echipei care greșește fiecare traseu. De ce vă bateți joc de colegul vostru? Ce fel de caractere, ce fel de oameni sunteți? Ce fel de suflete?”, a spus cu ochii înlăcrimați Relu.

ADVERTISEMENT