Sport

Remarcatul lui Basarab Panduru după CFR – U Cluj 4-0: „Nu are cum să lipsească de la echipa națională!”

Basarab Panduru l-a remarcat pe Cristi Manea după victoria obținută de CFR în derby-ul cu Universitatea Cluj, scor 4-0.
14.03.2023 | 00:30
Remarcatul lui Basarab Panduru dupa CFR  U Cluj 40 Nu are cum sa lipseasca de la echipa nationala
Remarcatul lui Basarab Panduru după CFR - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 42, Cristi Manea a înscris al treilea gol al CFR-ului împotriva „șepcilor roșii”, transformând perfect o lovitură de la 11 metri, fără să îi dea nicio șansă lui Gorcea, portarul Universității Cluj.

Remarcatul lui Basarab Panduru după CFR – U Cluj

Basarab Panduru l-a remarcat pe Cristi Manea după victoria obținută de CFR în duelul cu Universitatea Cluj, fiind mulțumit și de felul în care a executat penalty-ul: „Ăsta e U Clujul ăla care impresiona? Ăsta e U Clujul ăla bun al lui Sabău?

ADVERTISEMENT

Și dacă veneau cu juniorii nu era atât de rea prima repriză. Nu vreau să iau din meritele CFR-ului, pentru că a fost o echipă care a știut ce vrea, a venit decisă să câștige. Diferența a fost mare de tot”.

„Greșelile lor au fost făcute ca de niște începători. Jocul lor a fost fricos, scapă Bic singur cu portarul, ori tai faza cumva, ori tragi. El trage cu dreptul, cu exteriorul, parcă a vrut să scape de minge.

ADVERTISEMENT

Bine, nu te poți aștepta la Bic la mare lucru, dar spui că a jucat la Craiova, a mai prins ceva meciuri prin prima ligă. Trebuie să-l evidențiez pe Cristi Manea, care mi se pare că face unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa.

Dacă el era chemat la națională când avea 16 ani după 4-5 meciuri bune, mi se pare că nu are cum să lipsească acum de la echipa națională, pentru că este un fundaș sigur pe el”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Așa se execută un penalty!”

Basarab Panduru a continuat și l-a felicitat pe Cristi Manea pentru felul în care a transformat penalty-ul, dându-l exemplu pentru restul fotbaliștilor care preferă să se oprească înainte să șuteze, în momentul în care execută o lovitură de la 11 metri.

„Așa se bate un penalty! A dat tare, pe sus, nici dacă îi spunea portarului unde o să tragă, nu o apăra. Să nu se înțeleagă că Manea nu o să rateze niciodată, dar e o execuție bună.

ADVERTISEMENT

Nu e mai bine să bați un penalty așa decât să încerci tu să fii în centrul atenției, decât să faci saltul țapului, decât să faci orice în afară de ce e bine să faci. Trage tare, sănătos, că așa se execută un penalty”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT