Sport

Momentul în care Hagi și-a înjurat jucătorii la Farul – Petrolul 2-0, analizat de Mihai Stoica și Panduru: “Nu aveai cum să ratezi momentul”. Video

Gică Hagi și-a înjurat echipa în prima repriză a meciului cu Petrolul. Antrenorul Farului a avut o reacție nervoasă după o pasă greșită a elevilor săi.
19.02.2023 | 15:35
Momentul in care Hagi sia injurat jucatorii la Farul  Petrolul 20 analizat de Mihai Stoica si Panduru Nu aveai cum sa ratezi momentul Video
Gică Hagi, surprins de camere când și-a înjurat jucătorii în Farul - Petrolul 2-0. Sursă foto: captură Orange Sport TV.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a câștigat meciul cu Petrolul, scor 2-0 în etapa 26 din SuperLiga și s-a distanțat la cinci puncte de locul doi ocupat de CFR Cluj, care are un meci mai puțin. Gică Hagi și-a înjurat jucătorii cu puțin timp înainte ca Farul să deschidă scorul.

Gică Hagi și-a înjurat jucătorii în Farul – Petrolul 2-0

În minutul 27 al meciului care a avut loc pe stadionul din Ovidiu, jucătorii Farului au greșit o pasă în flancul stâng, iar Gică Hagi a răbufnit. Fostul „Decar de Aur” al României a fost surprins de camere în timp ce îi înjura pe fotbaliștii Farului.

ADVERTISEMENT

Înjurătura a venit la scurt timp după ce Gică Hagi și-a scos furios șapca de pe cap. Duceți-vă-n p*** mea cu pasele voastre”, au fost cuvintele lui Gică Hagi după o greșeală a jucătorilor de la Farul. VEZI VIDEO AICI.

Momentul dubios a avut loc cu puțin timp înainte ca Farul Constanța să deschidă scorul prin Louis Munteanu. Atacantul lăudat de Mihai Stoica a primit o pasă de efect de la Denis Alibec, a profitat de faptul că Mathaus a alunecat și a înscris.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru și Mihai Stoica au analizat momentul în care Hagi și-a înjurat jucătorii: „Când și-a scos șapca din cap, era normal să fie prim-planul pe el”

Basarab Panduru este de părere că gestul lui Gică Hagi, de a-și scoate șapca de pe cap, a tras un semnal de alarmă în perspectiva a ceea ce va urma. Fostul mare internațional a avut o remarcă savuroasă după momentul lui Gică Hagi.

„De ce să nu comentăm? Nu ar fi drept să nu o facem. Când și-a scos șapca din cap, era normal să fie prim-planul pe el. Nu aveai cum să ratezi momentul”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mihai Stoica consideră că Gică Hagi nu a înjurat un jucător anume. Managerul general al celor de la FCSB a avut o replică ironică după ce Hagi și-a scos șapca din cap. „Înjurătura nu este îndreptată către un jucător, vorbește la general.

Cred că are alertă cameramanul, cum și-a scos Hagi șapca din cap, imediat s-a dus cu zoom-ul”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, schimb de replici de la distanță cu Dănuț Lupu după declarațiile de la Fanatik SuperLiga

Dănuț Lupu a avut o serie de declarații incendiare la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui CS Dinamo nu îl consideră pe Gică Hagi cel mai bun fotbalist din istorie al României, fiind de părere că fostul jucător doar a fost în lotul lui Real Madrid și Barcelona.

Ulterior, Gică Hagi i-a replicat lui Dănuț Lupu printr-un videoclip în care marca pentru Real Madrid într-un meci cu Athletic Bilbao, scor 5-0 în urmă cu 31 de ani. Fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid a revenit cu o serie de declarații în care îl atacă pe Gică Hagi.

Dănuț Lupu a precizat că Gică Hagi este cel care se ocupa de convocările la echipa națională a României, denumindu-l principalul motiv pentru care nu a reușit să adune mai multe selecții sub „tricolor”.

ADVERTISEMENT