Sport

Remarcatul lui Ivaylo Petev după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: „Are locul lui la naționala României. Este și prietenul meu”

Ivaylo Petev are un remarcat după derby-ul Universitatea Craiova - Rapid, scor 2-1. Antrenorul bulgar l-a cerut pe fotbalist la națională.
31.03.2024 | 00:47
Remarcatul lui Ivaylo Petev dupa Universitatea Craiova  Rapid 21 Are locul lui la nationala Romaniei Este si prietenul meu
Ivaylo Petev are un remarcat după Universitatea Craiova - Rapid, scor 2-1, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Mitriță după prestația stelară din derby-ul Universitatea Craiova – Rapid, scor 2-1, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. „Messi” Mitriță a pasat decisiv și a marcat în victoria care i-a dus pe olteni pe locul 2, la doar 4 puncte de liderul FCSB.

Remarcatul lui Ivaylo Petev după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: „Are locul lui la naționala României. Este și prietenul meu”

Ivaylo Petev a vorbit despre revenirea celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Mihai Rotaru au fost conduși cu 0-1 și au fost nevoiți să joace în inferioritate numerică aproape o repriză întreagă. Totuși, elevii lui Petev au avut forța să câștige partida la care Dan Șucu și Victor Angelescu au stat în galeria rapidistă.

ADVERTISEMENT

”Ne bucură că am reușit să ținem rezultatul 0-0 la pauză. Când am luat roșu și am încasat gol, ne-am amintit că trebuie să jucăm. Rapid a fost o echipă foarte bună. Îmi felicit jucătorii și publicul. A fost al 12-lea jucător. Trebuie să lucrăm la psihic.

Mă bucur că am făcut atât de mulți oameni fericiți. Oamenii care au intrat de pe bancă au făcut ce le-am spus. Am pus încă un fundaș și am reușit un contraatac”, a declarat Ivaylo Petev, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev îl cere pe Mitriță la naționala României: „Are locul lui acolo”

Oltenii îl cer pe Alexandru Mitriță în lotul naționalei României pentru EURO 2024. De asemenea, atacantul de 29 de ani a vorbit despre o posibilă convocare după victoria cu Rapid. Ivaylo Petev a mărturisit că nu se gândește la câștigarea campionatului.

„Mitriță a fost căpitanul și liderul azi. A arătat exact ce trebuia. Cred că Mitriță are locul lui în naționala României. Este și prietenul meu. Avem alt meci, nu mă gândesc la campionat.

ADVERTISEMENT

După ce trece meciul următor, ne gândim și la campionat. Cel mai important meci e cel care urmează”, au fost cuvintele antrenorului bulgar al Universității Craiova, la finalul partidei.

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în play-off după victoria cu Rapid (2-1). A fost a doua victorie din tot atâtea meciuri în play-off pentru echipa finanțată de Mihai Rotaru. În prima etapă, oltenii au învins CFR Cluj în deplasare, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, Universitatea Craiova are derby în deplasare cu FCSB. Liderul SuperLigii, care joacă duminică seară împotriva campioanei Farul, are 4 puncte avans în fața oltenilor. Înaintea duelului de la București, Universitatea Craiova se duelează cu Oțelul în sferturile Cupei României.

ADVERTISEMENT