Sport

Replică uluitoare a lui Dragomir despre căderea lui Tavi Popescu. „Așa e când dai de… neagra!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre căderea lui Octavian Popescu, fiind de părere că problema puștiului de la FCSB este iubirea.
29.11.2023 | 12:59
Replica uluitoare a lui Dragomir despre caderea lui Tavi Popescu Asa e cand dai de neagra
Replică uluitoare a lui Dragomir despre căderea lui Tavi Popescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre decăderea lui Octavian Popescu, dezvăluind care sunt problemele tinerilor fotbaliști.

Replică uluitoare a lui Dragomir despre căderea lui Tavi Popescu

Dumitru Dragomir a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre căderea lui Octavian Popescu, oferind o replică uluitoare pentru situația prin care trece puștiul FCSB-ului: „Așa e când dai de neagra!

ADVERTISEMENT

Când dai de dragoste, iubire… Fotbaliștii mari sunte legende pentru mine și au muncit atât de mult ca să ajungă mari fotbaliști. Iubirea prea multă strică fotbalistul, dar băutura, iar o să mă înjure unii, iar eu nici n-am fost băutor.

Din experiența mea, toți care au băut, toți au jucat la nivelul cel mai mare și până la adânci bătrâneți. Lipsa somnului distruge totul la fotbaliști. Iar cu o fată care îți mănâncă vigoarea, nu mai ai nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Cazi lat! Dacă n-ai educație, e gata. Dacă te duci o dată, de două ori pe săptămână cu ea e în regulă, dacă nu, o lași dracului de iubire”, a mai spus Mitică Dragomir.

Octavian Popescu ar fi putut evolua în Dinamo – FCSB, dar a refuzat

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Octavian Popescu ar fi putut evolua în duelul dintre Dinamo și FCSB, însă a refuzat să meargă la Belgrad, să se trateze la Marijana Kovacevic:

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale. Din informaţiile noastre, Tavi Popescu putea să joace titular chiar şi duminică în Dinamo – FCSB, dar din ce ştim noi, a refuzat să meargă la Belgrad la Marijana Kovacevic, să se refacă.

Aşa s-a întâmplat şi cu Florinel Coman, care de două ori în ultimul an a fost la Belgrad şi s-a recuperat foarte bine şi joacă ok de fiecare dată. Tavi Popescu putea juca în acest meci dacă era de acord să meargă la Belgrad”.

ADVERTISEMENT

„El nu a mai făcut deplasarea în Elveţia, fiind accidentat la meciul de pe teren propriu cu Albania”, a mai dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, de la 10:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Ce IL STRICA MAI TARE pe un fotbalist: BAUTURA sau FEMEILE?! | VERDICTUL lui Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT