Sport

Dragomir, recomandare pentru Universitatea Craiova: “Riscă să îl piardă ca jucător”

Dumitru Dragomir a făcut o recomandare pentru Universitatea Craiova. Fostul președinte LPF susține că oltenii riscă să piardă un jucător important.
28.11.2023 | 17:54
Dragomir recomandare pentru Universitatea Craiova Risca sa il piarda ca jucator
Dumitru Dragomir a făcut o recomandare pentru Universitatea Craiova. Fostul președinte LPF susține că oltenii riscă să piardă un jucător important.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut o recomandare importantă pentru Universitatea Craiova. Fostul președinte LPF este de părere că oltenii riscă să piardă un jucător valoros din echipă. Fotbalistul are nevoie de mai multă încredere, pentru că este la pământ din punct de vedere psihic.

Cine este favoritul lui Mitică de la Craiova

Mitică Dragomir susține că nu îi place de Alexandru Mitriță, jucătorul care a marcat un hattrick în ultimul meci din SuperLiga. În schimb, omul de afaceri are un alt preferat la Universitatea Craiova. Este vorba despre fundașul dreapta al oltenilor, Mihai Căpățînă.

ADVERTISEMENT

“A jucat bine, dar nu mă dă pe spate (n.r. Mitriță). Nu e genul meu de jucător. Am zis mereu de bine de când l-au băgat prima dată la un meci ca fundaș dreapta (n.r. pe Căpățînă).

Acolo îți trebuie capacitate de efort ieșită din comun și lovirea mingii perfecte, să centrezi bine”, a spus fostul șef LPF, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dragomir, recomandare pentru Universitatea Craiova

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a făcut o recomandare pentru Universitatea Craiova. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că oltenii ar putea să îl piardă pe Andrei Ivan. Atacantul are moralul scăzut din cauza presiunii pe care o are de la club, fani și din presă.

“Am o recomandare pentru Universitatea Craiova. Dacă se mai pune presiune prea mare pe Ivan, îl pierd ca jucător. Trebuie să îi mai zică și ‘Nu-i nimic, băi Ivane’. ‘Chiar dacă joci prost de acum înainte, tu ești jucătorul nostru.

ADVERTISEMENT

Joacă prost și tot vei juca. Trebuie să îți revii, pentru că ai fost fotbalist’. Presa îl presează, suporterii de la Craiova îl presează, antrenorii pun presiune pe el. De la el se așteaptă foarte mult.

Trebuie să îi schimbi puțin postul. Din punct de vedere moral e la pământ. În momentul când cazi din punct de vedere psihic e greu. Numai ‘mansarda’ comandă”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir, recomandări pentru Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT