Sport

Reproșurile lui Andrei Nicolescu după Poli Iași – Dinamo 0-0: ”Alegerile n-au fost extraordinare”

Andrei Nicolescu s-a arătat mâhnit pentru remiza din meciul Poli Iași - Dinamo 0-0 și le-a reproșat atacanților lipsa de inspirație.
01.03.2024 | 23:35
Reprosurile lui Andrei Nicolescu dupa Poli Iasi  Dinamo 00 Alegerile nau fost extraordinare
Andrei Nicolescu s-a arătat mâhnit pentru remiza din meciul Poli Iași - Dinamo 0-0 și le-a reproșat atacanților lipsa de inspirație
ADVERTISEMENT

”Câinii” nu au luat decât un punct din Copou, deși au avut o mulțime de ocazii mari de a înscrie. După acest rezultat, trupa lui Zeljko Kopic a rămas pe locul 15, direct retrogradabil în Liga 2.

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru atacanți după Poli Iași – Dinamo 0-0

La finalul partidei Poli Iași – Dinamo 0-0, din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat din SuperLiga, Andrei Nicolescu, administratorul special al ”câinilor”, le-a făcut câteva reproșuri atacanților care au ratat din toate pozițiile.

ADVERTISEMENT

”Ar fi trebuit să câștigăm. Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. În fracțiunea aia de secundă nu știu cât influențează această presiune.

Alegerile nu au fost bune azi la finalizare, la Selmani, la Abdallah. Selmani mai are nevoie de timp pentru a se adapta, un kilogram sau două pentru a deveni mai activ. Abdallah s-a străduit mult astăzi, dar nu i-a ieșit. Poate îi va ieși data viitoare”, a declarat Nicolescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nicolescu deplânge soarta academiei lui Dinamo

Oficialul dinamovist a explicat și de ce a ajuns Dinamo să aibă doar 2 jucători români în echipa de start a meciului cu Poli Iași. ”Ne-am adaptat la această situație, am ales opțiunile cu cel mai mic risc.

Vom căuta în viitor să ne reechilibrăm, dacă pot spune așa. Din păcate, Academia lui Dinamo a fost distrusă sistematic în ultimii 5 ani. Un an de academie nu ne poate aduce consistența dorită.

ADVERTISEMENT

În următorii doi ani nu cred că va putea produce ceva ce ne dorim noi. Încercăm să o ducem mai sus, dar nu avem așteptări mari. Doar cei doi gemeni pe care îi avem în echipă cred că se vor putea exprima sezonul viitor”, a spus Andrei Nicolescu.

Chiar dacă un punct este mai mult decât nimic, Dinamo se poate declara nemulțumită cu rezultatul final al partidei cu Poli Iași. ”Câinii” ar fi meritat să ia toate cele 3 puncte, însă Hakim Abdallah a irosit nenumărate ocazii uriașe de a înscrie.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Zeljko Kopic s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi și crede că echipa sa ar fi meritat să câștige toate cele 3 puncte. Tehnicianul croat a evitat să dea vina pe arbitraj pentru rezultatul de egalitate de la Iași.

ADVERTISEMENT