Sport

Restart în lupta la titlu! FCSB e iar la mâna ei și poate veni la două puncte de CFR Cluj la jumătatea play-off-ului

Universitatea Craiova dă restart în lupta la titlu după victoria cu 3-2 în faţa celor de la CFR Cluj. FCSB este iar la mâna ei şi poate veni la două puncte de echipa lui Dan Petrescu după duelul direct.
10.04.2022 | 23:04
Restart in lupta la titlu FCSB e iar la mana ei si poate veni la doua puncte de CFR Cluj la jumatatea playoffului
Imagine din meciul FCSB - CFR Cluj, 3-3, disputat în ianuarie pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-2 meciul cu CFR Cluj, din a patra etapă de play-off. Ante Roguljic a marcat golul victoriei în minutul 90+6, reuşită care bagă FCSB înapoi în lupta pentru titlu.

Restart în lupta la titlu! FCSB e iar la mâna ei și poate veni la două puncte de CFR Cluj

Roş-albaştrii au duelul direct cu CFR Cluj etapa viitoare, însă până atunci trebuie să învingă FC Voluntari, programat luni, de la ora 21:00. FCSB poate reduce diferenţa la cinci puncte de campioană după această etapă.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea este din nou la mâna ei în lupta pentru titlu. Cu o victorie împotriva celor de la Voluntari şi una în deplasarea de la Cluj, cu CFR, de săptămâna viitoare, FCSB poate să reducă la două puncte diferenţa, la jumătatea play-off-ului.

Universitatea Craiova pune presiune pe FCSB!

Victoria Universităţii Craiova este una cu două tăişuri pentru calculele celor de la FCSB. Pe de-o parte, echipa lui Petrea reintră în calculele pentru titlu, de cealaltă parte, Universitatea Craiova vine la un punct de roş-albaştrii şi locul doi, ultimul calificant direct în cupele europene, este în pericol.

ADVERTISEMENT

Oltenii au avut un parcurs neobişnuit în acest play-off. Au pierdut cu 1-3 împotriva celor de la Voluntari, iar apoi au urmat victorii consecutive cu FCSB (2-0) şi CFR Cluj (3-1). În continuare, Universitatea Craiova este la mare distanţă de CFR, 9 puncte.

CFR Cluj, blestemul golurilor încasate în final de meci

În acest an, CFR Cluj are un adevărat blestem al golurilor încasate în prelungiri cu rivalele la titlu. Pe 23 ianuarie, a fost egalată în minutul 90+5 de FCSB în meciul direct, scor 3-3. Au urmat apoi, meciurile de pe “Oblemenco” împotriva Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Pe 5 februarie, la duelul din sezonul regulat, Universitatea Craiova a egalat în minutul 90+6 prin Gustavo. Două luni mai târziu, în play-off, oltenii au marcat golul victoriei în acelaşi minut 90+6 şi au animat lupta la titlu.

FCSB, săptămână decisivă pentru titlu

FCSB este la mâna ei în lupta pentru titlu. Echipa antrenată de Toni Petrea este obligată să învingă FC Voluntari şi duminica viitoare, de la 20:30, are o şansă importantă să pună sub presiune CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Clasamentul din play-off la ora actuală: 

Clasament play-off
Clasament play-off

Universitatea Craiova are o deplasare complicată etapa viitoare. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf joacă la Ovidiu împotriva Farului Constanţa şi are nevoie de cele trei puncte pentru a menţine presiunea pe FCSB.

  • 6 puncte într-o săptămână poate câştiga FCSB în comparaţie cu CFR Cluj
  • 90+6 este minutul în care CFR Cluj a luat gol pe “Ion Oblemenco” atât în sezonul regulat, cât şi în play-off

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,58 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT