Life

Rețeta de salată minune pentru vară! Giulia Nahmany: ”Simplă și nutritivă”

Giulia Nahmany dezvăluie rețeta celei mai bune și mai ușoare salate de vară. Care sunt ingredientele care nu trebuie să lipsească din farfurie.
14.08.2023 | 15:00
Reteta de salata minune pentru vara Giulia Nahmany Simpla si nutritiva
Giulia Nahmany, rețetă de salată. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany are foarte mare grijă de alimentația sa. Vedeta este pasionată de wellness și acordă o atenție deosebită dietei sale. În exclusivitate pentru FANATIK, actrița a dezvăluit care este rețeta ei de salată favorită. Se poate face foarte ușor, cu puține ingrediente și este perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Secretul Giuliei Nahmany: “Încerc să mănânc un mic dejun proteic”

Celebra artistă și-a schimbat complet stilul de viață. Pe lângă yoga, unde a devenit și instructor, de anul trecut, actrița a renunțat și la anumite alimente. Giulia Nahmany spune că unul dintre cei mai mari inamici ai noștri este zahărul. Tocmai de aceea, blondina îl evită ori de câte ori poate. În plus, pentru a avea energie întreaga zi, influencerița își începe ziua cu un mic dejun bazat pe proteină.

ADVERTISEMENT

“De ceva vreme mi-am schimbat puțin stilul alimentar. Încerc să mănânc un mic dejun proteic și mai puțin glucidic. Iar asta tocmai pentru a ține rezistența de insulina în frâu. Pentru că această rezistență la insulină crează foarte multe probleme pentru noi. Am constatat că este important pentru noi femeile să avem mai multă grijă.

Mai ales după 40 de ani, dar nu numai. Este important pentru toate vârstele și pentru cei mai tineri. Alimentația este cheia. Iar eu aleg să mănânc un mic dejun proteic, iar apoi ceva dulce, dacă simt nevoia.

ADVERTISEMENT

Dar încerc să nu mănânc zahăr, pentru că este foarte nociv. Există multe variante sănătoase pe piață cu care se poate înlocui cu succes zahărul”, a declarat Giulia Nahmany pentru FANATIK.

Giulia Nahmany, rețetă de salată israeliană, perfectă pentru vară

Când temperaturile sunt foarte mari, parcă nici nu mai vrem să consumăm mâncăruri grele și bogate în calorii. Iar Giulia Nahmany are o rețetă de salată, care deși este simplă, este foarte nutritivă. Unde mai pui că se face și foarte ușor și nu avem nevoie de prea multe ingrediente. Actrița ne-a dezvăluit care sunt ingredientele care fac această salată israeliană să fie una deosebită.

ADVERTISEMENT

“Eu am o salată israeliană, pe care o fac foarte des. Îmi place foarte mult. Avem nevoie de castraveți, pe care îi tăiem mărunt. Apoi adăugăm și roșie, tot așa, tăiată mărunt. Ceapă roșie, pe care trebuie să o tocăm fin. Eu adaug și gogoșar. Mai pun pătrunjel proaspăt și puțină mentă.

Apoi adaug ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper. Apoi amestecăm totul. La final, se poate adăuga brânză feta deasupra, sau năut, dacă vrem proteină.

ADVERTISEMENT

Sau pentru cine consumă pește, își poate face un somon la grătar și să îl adauge în salată. Sau pentru vegani, tofu e o alegere bună. E o salată extraordinar de ușoară, simplă și foarte bună și nutritivă”, a mai spus Giulia Nahmany.

Care este alimentul pe care vedeta nu îl consumă niciodată: “Nu mănânc deloc, orice ar fi”

Pentru că are mare grijă la alimentația sa și a familiei, Giulia Nahmany o scos din lista sa anumite alimente. Vedeta nu consumă deloc carne, de ani de zile. Cu toate acestea, actrița spune că nu le impune și fiicelor sale acest stil de viață. Actrița vrea ca alegerea să fie a lor, atunci când vor crește micuțele. Până atunci, Giulia își face datoria de părinte și le îndrume pe cele două fetițe să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

“Eu nu mănânc deloc carne. De ani de zile, nu mai consum carne, orice ar fi. În schimb, sunt mai indulgentă cu fiicele mele. Sunt maleabilă. Nu le-am forțat să renunțe la carne. Totuși sunt copii și au nevoie. Aș vrea ca această alegere să vină de la ele, dacă va fi cazul, când vor fi ele mai mari.

Spre exemplu, eram într-o zi la un restaurant, iar fetița cea mică voia să comande un suc cu zahăr. Iar eu i-am spus că poate ar fi mai bine să consume apă, deoarece acea băutură nu îi face bine. Și a înțeles. Oricum cred că părinții trebuie să fie un exemplu pentru copiii lor. Iar cei mici, dacă văd anumite obiceiuri sănătoase la părinți, le vor adopta și ei cu ușurință”, a mai spus Giulia Nahmany.

ADVERTISEMENT