Sport

Retur de forță în Liga Florilor! 15 etape disputate în 39 de zile

16.04.2021 | 13:44
Retur de forta in Liga Florilor 15 etape disputate in 39 de zile
ADVERTISEMENT

Liga națională de handbal feminin a ajuns la jumătatea drumului abia în luna aprilie. Din cauza pandemiei și a sistemului de joc în mini-turnee, până acum s-au desfășurat 15 etape. FRH a decis ca ultimele 15 etape să se desfășoare în doar 39 de zile. 

Retur de forță în Liga Florilor! 15 etape disputate în 39 de zile

Se va juca la foc automat în handbalul feminin românesc. FRH a decis ca în 39 de zile să se dispute ultimele 15 etape ale campionatului. O jumătate de sezon, comprimat într-o lună și o săptămână.

ADVERTISEMENT

Va fi un adevărat tur de forță care va începe cu 3 etape de disputat la Bistrița (16-19) între 26 aprilie și 1 mai. Echipele vor juca o dată la două zile. Apoi, urmează un mini-turneu de două etape la Cluj Napoca și Turca între 5 și 7 mai.

Sezonul se închie în Sala Polivalentă din Bucuurești pe 3 iunie

Pentru etapele 22-24 caravana Ligii Naționale de handbal feminin se mută la Râmnicu Vâlcea între 13 și 16 mai. Urmează, o săptămână mai târziu alte trei etape de disputat la Sfântu Gheorghe între 20 și 23 mai.

ADVERTISEMENT

Ultimele trei etape ale sezonului se vor desfășura la București în Sala Polivalentă, între 31 mai și 3 iunie. Apoi, între 7 și 9 iunie vor avea loc barajele de promovare în Liga Florilor, însă în acest caz locația nu a fost stabilită.

Minaur Baia Mare rămâne singura echipă românească în Europa. Calificată în Final Four-ul din EHF European League

Acesta este planul FRH de a duce la bun sfârșit sezonul din Liga Națională. La masculin, situația se prezintă mai bine în condițiile în care s-au putut desfășura până în acest moment 23 de etape, cu 8 mai multe decât la feminin.

ADVERTISEMENT

După eliminarea lui CSM București din Liga Campionilor, singura echipă românească din cupele europene rămâne Minaur Baia Mare. Echipa va juca în European League Final Four, găzduit chiar la Baia Mare și speră să câștige trofeul.

Teste rapide pentru echipe!

O veste bună pentru cluburile din Liga Națională este din punctul de vedere al testărilor. Din informațiile FANATIK, echipele vor putea folosi testele rapide și nu mai e nevoie de testele PCR. Astfel, cluburile vor economisi bani importanți, în condițiile în care un test PCR costă cât 10 teste rapide (300 de lei față de 30 de lei).

ADVERTISEMENT

La jumătatea întrecerii, CSM București conduce clasamentul din Liga Națională cu 40 de puncte, fiind urmată de Minaur Baia Mare, echipă care are trei puncte mai puțin. SCM Râmnicu Vâlcea este pe locul 3 cu 36 de puncte.

  • 40 de puncte a adunat CSM București în tur
  • 39 de zile este intervalul în care se vor disputa cele 15 etape
ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete