Life

Revenire de senzație la Antena 3. O celebră prezentatoare se întoarce ”pe sticlă” după un an și cinci luni de pauză

Întoarcere surprinzătoare la Antena 3. O renumită știristă revine pe micile ecrane la un an și 5 luni de când a renunțat la TV.
17.01.2024 | 10:15
Revenire de senzatie la Antena 3 O celebra prezentatoare se intoarce pe sticla dupa un an si cinci luni de pauza
Întoarcere surprinzătoare la Antena 3. O renumită știristă revine pe micile ecrane la un an și 5 luni de când a renunțat la TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Revenire de senzație la Antena 3. O celebră prezentatoare se întoarce “pe sticlă” după un an și cinci luni de pauză. Vedeta postului de televiziune a dezvăluit care este proiectul căruia i se alătură perioada aceasta.

Întoarcere surprinzătoare la Antena 3. O renumită știristă revine pe micile ecrane la un an și 5 luni de când a renunțat la TV

Întoarcere surprinzătoare la Antena 3. O renumită știristă revine pe micile ecrane la un an și 5 luni de când a renunțat la TV pentru a se dedica exclusiv creșterii fiului său și al cunoscutului fotograf Cătălin Oprițescu.

ADVERTISEMENT

Nadina Câmpean se întoarce la pasiunea sa: televiziunea, unde are o carieră de succes pe care a început-o la finalul primului an de facultate, în 2004. Jurnalista a făcut la momentul respectiv un stagiu de practică la un post local din Târgu-Mureș. A ocupat postul de reporter.

Peste numai câteva zile, sâmbătă, 20 ianuarie 2024, vedeta va putea fi urmărită la cârma emisiunii Income Magazine, unde va face echipă cu Adrian Măniuţiu. Show-ul este săptămânal și se va difuza în regim de live.

ADVERTISEMENT

„E o mare bucurie să revin după o pauză de un an şi cinci luni alături de colegii mei, de această dată la Income Magazine, unde este o echipă puternică, unită şi extrem de profesionistă.

Este o revenire parţială deoarece am promis că mă dedic în totalitate băieţelului meu în primii doi ani de viaţă. Tocmai de aceea, propunerea colegului şi prietenului meu Adrian Măniuţiu a venit la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Simţeam nevoia de ceva nou, atractiv din punct de vedere profesional, dar fără să îmi încalc promisiunea. Am început în forţă, dar pregătim schimbări spectaculoase în formatul emisiunii”, a spus Nadina Câmpean pentru paginademedia.ro.

Emisiunea de la Antena 3 CNN se anunță a fi una extrem de dinamică şi atractivă pentru toate vârstele. Jurnalista a mai dezvăluit că, cel mai probabil, din luna septembrie a acestui an se va întoarce la pupitrul știrilor.

ADVERTISEMENT
Nadina Câmpean, jurnalistă Antena 3 CNN
Nadina Câmpean, jurnalista care revine la Antena 3 CNN. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Nadina Câmpean, jurnalista de la Antena 3 CNN

Nadina Câmpean este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la Antena 3 CNN, însă la începutul lui septembrie 2022 a decis să ia o pauză pentru a se dedica băiețelului său. Până atunci a fost la cârma jurnalelor de știri de la orele 10:00, 12:00 şi 14:00.

Anterior a fost gazda formatului Previziuni vreme de cinci ani. A început să lucreze în televiziune încă de la 19 ani, când a fost reporter la Antena 1 Tg Mureş. Doi ani mai târziu a fost ofertată de stația centrală din București.

O perioadă destul de lungă a fost reporter la Antena 1 și Antena 3, apoi a început să fie prezentatoare de știri. A fost la pupitrul de la Observator, apoi la ştirile dimineţii Antena 3, unde a putut fi urmărită timp de şase ani.

Cunoscuta vedetă a mai moderat jurnale de stiri din 2021 până în 2022. De asemenea, în paralel Nadina Câmpean este cadru didactic asociat la SNSPA, unde predă cursul Broadcasting studenţilor de la Communication and Emerging Media.

În plan personal, prezentatoarea este căsătorită cu fotograful Cătălin Oprițescu alături de care a devenit și mamă. Cei doi au împreună un băiat, știrista fiind o persoană discretă când vine vorba de viața personală.

ADVERTISEMENT