Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revenire importantă pentru Universitatea Craiova la derby-ul cu FCSB. Ce se întâmplă cu georgianul

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de situația lui Vladimir Screciu și Anzor Mekvabishvili. Ambii au șanse să joace la Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB.
22.01.2024 | 16:15
Revenire importanta pentru Universitatea Craiova la derbyul cu FCSB Ce se intampla cu georgianul
Revenire importantă pentru Universitatea Craiova la derby-ul cu FCSB. Ce se întâmplă cu georgianul. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev primește și vești extraordinare după înfrângerea cu Farul Constanța de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Mihai Rotaru a mărturisit că sunt șanse mari ca Vladimir Screciu să fie apt pentru derby-ul cu FCSB, unde ar putea apărea pe foaia de joc și Anzor Mekvabishvili.

Vladimir Screciu revine la derby-ul cu FCSB! Anunțul lui Mihai Rotaru despre Anzor Mekvabishvili

„Alb-albaștrii” sunt în alertă înaintea derby-ului cu FCSB din cauza accidentării lui Andrei Ivan din prima partidă din 2024. Starul din Bănie are striviți mușchii de la șold, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate la sfârșitul partidei cu Farul.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ivaylo Petev primește și vești bune din partea staff-ului medical în cazul lui Vladimir Screciu, care a suferit o ruptură musculară în 2023. Mihai Rotaru anunță că sunt șanse mari ca internaționalul român să joace cu FCSB la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

„Marți face un nou RMN de verificare, dacă e totul ok poate să revină cu FCSB. Nu știu dacă titular sau pe parcurs, vom vedea mâine care este rezultatul RMN-ului”, a spus Mihai Rotaru în direct la cea mai recentă ediție din FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Când poate debuta Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova: „Actele le vom face săptămâna aceasta”

Debutul lui Anzor Mekvabishvili a fost amânat la Universitatea Craiova, deoarece mijlocașul nu a primit încă actele necesare în weekend pentru a juca cu Farul Constanța. Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate motivul pentru care georgianul nu poate juca cu trupa lui Gică Hagi.

Totuși, internaționalul georgian transferat de la Dinamo Tbilisi are șanse mari să fie în lotul lui Ivaylo Petev la derby-ul cu FCSB. Astfel, Anzor Mekvabishvili și-a putea face debutul într-o partidă cu o încărcătură imensă pe stadionul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că mijlocașul georgian va primi toate actele necesare în această săptămână. Finanțatorul Universității Craiova a mai precizat că este la latitudinea staff-ului tehnic dacă acesta va evolua sau nu în etapa următoare.

„Actele cred că le vom face săptămâna această și va depinde foarte mult de ceea ce spune departamentul tehnic, dacă este pregătit din punct de vedere fizic. La noi nu au fost probleme cu actele. Pe Maldonado l-am luat cu avion privat de la Sofia ca să își ia viza să fie apt pentru meciul de aseară. Nu avem o problemă cu astfel de organizări.

ADVERTISEMENT

Dacă din punct de vedere legal, jucătorul poate să își ia permisul de muncă și-l va lua și poate să îl ia, regulamentar. Nu este niciun impediment din punct de vedere legislativ”, a declarat finanțatorul Craiovei.

VESTI BUNE pentru U Craiova inaintea derby-ului cu FCSB | Care este situatia “noului Cicaldau”

ADVERTISEMENT