Sport

Alertă la Universitatea Craiova! Andrei Ivan riscă să rateze derby-ul cu FCSB. Ce accidentare a suferit

Andrei Ivan a ieșit accidentat din Universitatea Craiova - Farul, scor 1-2, iar Ivaylo Petev riscă să piardă una dintre piesele de bază pentru derby-ul cu FCSB.
22.01.2024 | 00:20
Alerta la Universitatea Craiova Andrei Ivan risca sa rateze derbyul cu FCSB Ce accidentare a suferit
Alertă la Universitatea Craiova! Andrei Ivan riscă să rateze derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev nu a început cu dreptul la Universitatea Craiova în 2024 și a înregistrat o înfrângere cu Farul Constanța pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tehnicianul bulgar are emoții în ceea ce îl privește pe Andrei Ivan, ieșit accidentat în repriza secundă cu trupa lui Gică Hagi.

Alertă la Universitatea Craiova! Care este este starea lui Andrei Ivan după accidentarea din Universitatea Craiova – Farul

„Alb-albaștrii” nu au reușit să păstreze cele trei puncte în Bănie și ratează șansa de a urca pe poziția secundă din SuperLiga după eșecul usturător al celor de la CFR Cluj cu FC Botoșani. Astfel, Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, cu 34 de puncte.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev are emoții în ceea ce privește starea lui Andrei Ivan, care a ieșit accidentat de pe gazon încă din minutul 65. Starul „alb-albaștrilor” a rămas întins pe teren timp de câteva minute, iar staff-ul medical a cerut schimbarea imediată a fostului golgheter.

Și la întâlnirea cu suporterii din Peluza Nord, Andrei Ivan a dat semne că accidentarea nu este una ușoară. Acesta a mers șchiopătând de pe banca de rezerve până la galeria Universității Craiova, iar FANATIK a aflat primul verdict al medicilor în cazul său.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan are strivit mușchiul de la șold după o intrare dură a unui jucător de la Farul Constanța. Acesta riscă să rateze derby-ul cu FCSB programat duminica viitoare, iar Ivaylo Petev trebuie să găsească un înlocuitor pe măsură pentru banda stângă a ofensivei.

Mihai Rotaru, încurajare pentru Andrei Ivan: „Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar”

Andrei Ivan și-a demonstrat calitățiile la Universitatea Craiova și este așteptat să redevină decisiv în scurt timp sub comanda lui Ivaylo Petev. Starul „alb-albaștrilor” nu a marcat la fel de multe goluri ca în edițiile precedente, însă condurea oltenilor are încredere 100% în el.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru pariază pe Andrei Ivan în 2024 și are încredere totală că fostul golgheter va reveni la o formă de zile mari. Acesta și-a amintit de o perioadă mai delicată din cariera internaționalului român, dar și despre rezultatele de după înregistrate de atacant.

“Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv. În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate.

ADVERTISEMENT

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”,spunea Mihai Rotaru.

  • 2,4 milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt
  • 3 goluri a marcat pentru Universitatea Craiova în acest sezon
  • 2 pase decisive și-a trecut în cont
ADVERTISEMENT
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB