Life

Revenire spectaculoasă pe micile ecrane! După 10 ani, s-a întors la Pro TV și apare la Vocea României

Pro TV vine cu numeroase surprize pentru telespectatorii din fața micilor ecrane. Postul de televiziune din Pache Protopopescu a semnat cu un artist cunoscut.
23.06.2022 | 10:14
Revenire spectaculoasa pe micile ecrane Dupa 10 ani sa intors la Pro TV si apare la Vocea Romaniei
Pro TV, anunț surpriză. Ce artist a semnat cu emisiunea Vocea României, după 10 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Se anunță o revenire spectaculoasă pe micile ecrane! După 10 ani un cântăreț se întoarce la Pro TV și va face parte din echipa noului sezon Vocea României. JurațiI show-ului muzical sunt Smiley, Irina Rimes, Theo Rose, Tudor Chirilă și solistul de la The Motans, Denis Roabeș.

Pro TV, anunț surpriză. Ce artist a semnat cu emisiunea Vocea României, după 10 ani

Bubu Cernea este surpriza pe care Pro TV o are pentru cei de acasă. Fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea revine pe micile ecrane după 10 ani, după ce a fost urmărit în mai multe producții de film, cum ar fi Pariu cu viața.

ADVERTISEMENT

Tânărul actor în vârstă de 28 de ani a făcut parte în trecut și din echipa serialului O nouă viață, dar și din trupa Lala Band, iar acum se pregătește să fie producător muzical la cel mai nou sezon de la Vocea României.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns și aici, la Vocea României, sunt foarte încântat că lucrez alături de colegii mei, cu care colaborez de ani de zile, fără de care n-aș fi putut să fac acest proiect: sunt cu Cristi și Andrei Comaroni, Radu Toacă, Leo Croitoru.

ADVERTISEMENT

Eu și Cristi am colaborat și la Roata Norocului, de la Kanal D, iar acum suntem aici, la Vocea României”, a spus Bubu Cernea pentru click.ro.

Cântărețul va urca și pe scena muzicală de la Vocea României, unde va cânta live alături de artiști renumiți. Vedeta a avut numeroase colaborări cu soliste printre care se numără Irina Rimes și Alina Eremia.

ADVERTISEMENT

Bubu Cernea, căsătorie după o relație de patru ani

Bubu Cernea nu o duce bine numai din punct de vedere profesional, ci și sentimental. Vedeta s-a căsătorie recent cu aleasa inimii sale, Elena Mogîldea, cu care formează un cuplu de aproape 4 ani. Tânăra este actriță în serialul Adela, de la Antena 1.

„Toate lucrurile merg foarte bine, sunt recunoscător. Ne înțelegem foarte bine, avem în comun faptul că amândoi avem legătură cu muzica și serialele în care am jucat amândoi.

ADVERTISEMENT

Am făcut cununia civilă și nunta adevărată o să o facem la anul, acum am făcut doar o petrecere mică”, a mai adăugat actorul pe numele său adevărat Mihai Cernea, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT