Life

Revin Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la Masterchef de la Pro TV. Antena 1 a amenințat că se va ajunge la judecată

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ar putea reveni la Masterchef de la Pro TV. Antena 1 a amenințat că se poate ajunge la judecată.
22.11.2023 | 15:08
Revin Catalin Scarlatescu Florin Dumitrescu si Sorin Bontea la Masterchef de la Pro TV Antena 1 a amenintat ca se va ajunge la judecata
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunr doriți la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt doriți la Pro TV, la Masterchef. Prețul pentru a rezilia contractele cu Antena 1 este prea mare și s-ar putea ajunge în instamță.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, doriți la MasterChef, de la Pro TV. Reacția celor de la Antena 1

În urmă cu câteva săptămâni, Antena 1 a anunțat că chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul Chefi la Cuțite. Cei trei nu s-au prezentat la filmările pentru sezonul 13.

ADVERTISEMENT

Cei trei ar fi dat vina pe oboseală, deși filmările pentru noul sezon au fost programate încă din primăvară. Deocamdată, nu se știe cine îi va înlocui pe cei trei la masa juriului.

În legătură cu foștii jurați de la Antena 1, au apărut zvonuri cum că ar fi fost căutați de Pro TV. S-a vorbit chiar și despre posibilitatea ca aceștia să fie jurați la Masterchef România, care nu s-a mai difuzat pe postul cu sediul pe Pache Protopopescu de anul trecut.

ADVERTISEMENT

În perioada 2012 – 2014, cei trei au fost jurații emisiunii Masterchef, după care s-au mutat la Antena 1. Surse din cadrul Pro TV au spus, pentru Cancan.ro, că postul a plătit taxa anuală pentru rezervarea formatului emisiunii. Cu toate acestea, încă nu au găsit soluția pentru a putea difuza show-ul culinar.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt doriți la Pro TV, însă aceștia nu ar putea pleca de la Antena 1 fără să existe consecințe. Mai exact, prețul pentru a rezilia contractele ar ajunge chiar la un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Chefii ar putea ajunge în instanță

De asemenea, șefii de la Antena 1 ar negocia cu cei trei foști jurați să se întoarcă la Chefi la Cuțite. În cazul în care ar pleca, atunci ar trebui să plătească despăgubiri postului TV. Dacă nu fac asta, atunci “90 la sută, trustul îi va acționa în judecată”, mai arată sursa citată.

“Antena a trimis notificare la PRO TV, în care a amenințat că se va ajunge la judecată, în cazul în care vor începe negocierile cu cei trei chefi”, au mai spus sursele de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Recent, Irina Fodor a anunțat că emisiunea Chefi la Cuțite va continua, chiar dacă cei trei chefi au plecat. Deocamdată, vedeta nu a putut oferi mai multe detalii despre noii prezentatori.

ADVERTISEMENT