Life

Irina Fodor, detalii despre un nou sezon Chefi la cuțite. Ce spune despre plecarea lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea

Irina Fodor, dezvăluiri despre următoarea stagiune Chefi la cuțite. Ce a mărturisit legat de demisia lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.
15.11.2023 | 23:46
Irina Fodor detalii despre un nou sezon Chefi la cutite Ce spune despre plecarea lui Dumitrescu Scarlatescu si Bontea
Irina Fodor, dezvăluiri despre următoarea stagiune Chefi la cuțite. Ce a mărturisit legat de demisia lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor a oferit un interviu în care a venit cu detalii despre un nou sezon Chefi la cuțite. Ce spune despre plecarea lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea care urmează să fie înlocuiți de alți bucătari.

Irina Fodor, dezvăluiri despre următoarea stagiune Chefi la cuțite. Ce a mărturisit legat de demisia lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea

Irina Fodor face dezvăluiri despre următoarea stagiune Chefi la cuțite. Ce a mărturisit legat de demisia lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Cei trei jurați de la Antena 1 au decis să ia o pauză de la televiziune.

ADVERTISEMENT

Cât despre filmările care ar fi trebuit să înceapă deja, vedeta susține că lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună. Nu a oferit prea multe amănunte, însă a ținut să precizeze că în continuare va fi văzută la cârma emisiunii culinare.

În perioada următoare producătorii vor anunța cine sunt vedetele care iau locul bucătarilor. Cel mai probabil nouățile vor fi făcute publice pe rețelele de socializare, dar și prin intermediul comunicatelor de presă.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, ei sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii!

Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da! (n.r. Chefi la cuțite merge mai departe)”, a dezvăluit Irina Fodor pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, detalii din culisele Chefi la cuțite

Irina Fodor a venit și cu o serie de detalii din culisele emisiunii culinare pe care a preluat-o de la Gina Pistol. Vedeta se simte foarte bine la filmările de la Chefi la cuțite, unde întâlnește oameni cu povești uimitoare și savurează mâncare delicioasă.

Cunoscuta prezentatoare este prima care gustă când chefii dispută o amuletă. Mai mult, soția lui Răzvan Fodor are la îndemână o farfurie plină cu mâncare, fiecare participant trebuind să facă o porție și pentru producție.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori acest preparat culinar este savurat de moderatoare sau chiar de fiica sa, Diana, care o însoțește adesea pe platouri. Pe de altă parte, la America Express Irina Fodor se bucură de adrenalină și locuri spectaculoase.

ADVERTISEMENT