Fotbal international

Revine Ștefan Radu la echipa națională? FRF susține că este aproape să îl convingă: ”Nu pot să vă dau mai multe detalii”

26.02.2020 | 17:37
Revine Stefan Radu la echipa nationala FRF sustine ca este aproape sa il convinga Nu pot sa va dau mai multe detalii
Ștefan Radu a decis să nu se mai prezinte la echipa națională în urmă cu șapte ani, iar acum FRF lasă să se înțeleagă că este aproape să-l convingă să revină
ADVERTISEMENT

Fundașul formației Lazio Roma, Ștefan Radu, a decis să nu se mai prezinte la echipa națională în urmă cu șapte ani, iar acum FRF lasă să se înțeleagă că este aproape să-l convingă să revină.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 6,00 este cota pentru ”1 și sub 1,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Revine Ștefan Radu la echipa națională?

”Orice uşă se deschide oricând şi de către oricine care e specializat. Eu cred că, fotbalistic vorbind, Radu merită să joace în echipa naţională, e un jucător care joacă într-un campionat greu, la o echipă mare”, a declarat Mihai Stoichiță la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Eu am speranţe, nu pot să vă dau mai multe detalii. Trăgeţi-l de limbă pe Radu. Mie mi-ar place să se răzgândească, e un jucător excelent. Ce poţi să conteşti la un jucător ca Radu Ştefan? Nimic”, a mai spus directorul tehnic de la FRF.

ADVERTISEMENT

”Burleanu a vorbit cu el în perioada Contra”

”Păi ia liderii care sunt în vestiarele italiene şi vezi ce înseamnă să fii lider, ca Radu Ştefan, în vestiarul unei echipe care joacă cum joacă şi are rezultate. Mai demult a vorbit cu el Burleanu, în perioada Contra”, a dezvăluit Stoichiță.

Ștefan Radu a jucat ultima dată pentru echipa națională a României la meciul cu Ungaria, scor 2-2, din 22 martie 2003, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Patru zile mai târziu, el a fost rezervă la întâlnirea cu Olanda, care a însemnat ultimul său contact cu prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Mutu nu crede în revenirea lui Radu

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va încerca să îl convingă pe fundaşul lui Lazio să revină sub “tricolor”, dar tehnicianul de la tineret, Adrian Mutu, nu mai crede în revenirea lui Ștefan Radu.

Fostul internațional Marius Niculae crede că meciul cu Lituania, pierdut de tricolori fără drept de apel, scor 0-3, l-a făcut pe Ștefan Radu să ia decizia definitivă. După acea întâlnire, fundașul lui Lazio a fost extrem de criticat.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru Euro 2020

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL