Life

Revista Taifasuri 972! Viața dură a „Reginei romanțelor”, Ioana Radu. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 972: Adevărul despre viața dură a Reginei romanțelor”, Ioana Radu. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
15.02.2024 | 15:28
Revista Taifasuri 972 Viata dura a Reginei romantelor Ioana Radu Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 972! Viața dură a „Reginei romanțelor”, Ioana Radu. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 972! Adevăruri neștiute din viața dură a „Reginei romanțelor”, Ioana Radu. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 972!

A apărut revista TAIFASURI 972! Viața dură a „Reginei romanțelor”, Ioana Radu. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu (FUEGO și povestea numelui, cine i-a l-a pus și de ce) este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 972 despre… facerea de bine! Fără mulțumiri!

Eu nu aștept niciodată răsplată pentru binele pe care-l fac. Nu am fost construit așa, nu am primit această educație și de mic am învățat că atunci când vreau să fac ceva bun din tot sufletul, nu am nevoie nici de motive, nici de osanale și nici de mulțumiri, pentru că investesc sufletul meu și pentru că asta este împăcarea mea, nefiind forțat.

Cred că lumea în sine ar trebui să fie așa, chiar dacă pare ceva lipsit oarecum de sens pentru mulți. Nu trebuie să fii bun doar ca să ai foloase, nu trebuie să arăți ceva cu scop demonstrativ sau și mai rău, să te bați cu pumnul în piept. Viața ne oferă șansa de a ajuta, iar dacă o putem face, e păcat să ratăm această șansă.

Vă zic de mine. Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a întors într-un fel, neștiut de nimeni și acei oameni au ajuns, cu sau fără voia lor, într-o situație în care salvarea lor depindea de…

De ce sau de cine depindea salvarea acelor oameni, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 972 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 15 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 972. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Ioana Radu a fost numită „Regina romanțelor” pentru că a fost – și rămâne! – simbolul nealterat de trecerea timpului al acestui gen muzical tradițional românesc. Cum a ajuns să cânte și să încânte din „umbra” surorilor mai mari, bine-cunoscute artiste și ele, certurile și împăcările cu una dintre ele, Mia Braia, prietenia cu alt nume legendar al cântecului românesc, Maria Tănase, pasiunea pentru… motociclete, accidentul care a chinuit-o toată cariera, de ce i-a pus Nicolae Ceaușescu la dispoziție… avionul prezidențial și multe alte aspecte inedite ale unei vieți dure, care n-a menajat-o deloc, aflați numai din revista TAIFASURI 972!

coperta 1 revista Taifasuri 972
Nu ratați revista TAIFASURI 972 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Practici faimoase pentru… longevitate! „Secretele” centenarilor planetei. Practici obișnuite cu rezultate neobișnuite pentru prelungirea vieții, de la Ikigai la Hara Hachi Bu, de la Ayurveda la Pura Vida. Nu știți ce sunt „minunile” astea? Aflați numai din revista TAIFASURI 972! Ca să trăiți mult și bine!

ADVERTISEMENT

Cunoscutul „mascul maxim” Viggo Mortensen vorbește cu… caii! Cum, de ce, unde, cu care cai conversează, realmente, vedeta danezo-americană de la Hollywood, pe care i-a luat… acasă, aflați numai din revista TAIFASURI 972!

Moartea este o „boală” de care nu scapă nimeni. În anumite culturi, moartea este „venerată” ca o trecere spre o altă lume, o altă… „viață” practic! Și asta durează de milenii! Există o mulțime de… festivaluri, uimitoare, care „celebrează” moartea în multe locuri din lume. Aflați unde și cum numai din revista TAIFASURI 972!

ADVERTISEMENT

Știți „fraza-cheie” pentru a obține ce vă doriți în 2024 mai ușor? Dar modalitățile nonverbale de a spune „Te iubesc”? Sau mai puțin romanticele modalități de a… usca rapid rufele în plină iarnă? Ați auzit de uimitoarele experimente de producere a hranei pentru… spațiul cosmic? Ce știți din cele mai elementare noțiuni financiare și cum vă pot ajuta să trăiți mai bine? Ei bine, toate acestea le puteți afla numai citind revista TAIFASURI 972!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS cele mai simple rețete pentru o friptură Black Angus perfectă! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 972!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 972! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 972, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 15 februarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 972!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 972 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT