Life

Revoltă printre concurenții Survivor All Stars după unificare! Vedetele show-ului, puse în situații fără precedent

Unificarea a adus primele probleme pentru concurenții de la Survivor România 2024. Cine au fost concurenții supărați pe situație.
17.04.2024 | 18:30
Revolta printre concurentii Survivor All Stars dupa unificare Vedetele showului puse in situatii fara precedent
Discuții serioase după unificare între concurenții Survivor România 2024. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Până când concurenții de la Survivor România All Stars 2024 vor deveni un singur trib mai durează, chiar dacă unificarea a avut deja loc. În prima zi petrecută împreună pe insulă au și apărut problemele, unii fiind nemulțumiți de… aglomerație.

Problema la Survivor România 2024 după unificare

Unificarea de la Survivor România 2024 s-a lăsat cu surprize. Un traseu nocturn, de apă, organizat chiar după petrecere, a trimis-o acasă pe Ana Pal, care nu a mai apucat să se bucure de noul trib mărit.

ADVERTISEMENT

Însă nici cei care au rămas nu au fost pe deplin fericiți. Insula nouă este, de fapt, una veche, cea a Faimoșilor. Astfel că, în timp ce Zanni, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefi s-au simțit ca acasă, Războinicii, care s-au bucurat de condiții mai bune, au avut impresia că sunt musafiri.

Cât despre Andrei Ciobanu, concurent ce a avut șansa de a fi parte a ambelor triburi debutante, a avut o reală dezamăgire atunci când a observat că, în lipsa lui, s-a ars lada la care a muncit din greu. În plus, Faimoșii au făcut și un totem, pe care au pus plăcuțe cu numele foștilor concurenți, în ordinea în care au părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

Surpriza lui Andrei a fost să vadă că bucata sa de lemn, pe care scrie „calul Ciobanu”, era atârnată de o ață, pentru a simboliza faptul că el este „precum bate vântul”, după cum subliniat și Zanni.

Faimoșii, depășiți numeric, se tem că vor pleca de la Survivor România 2024

Dar adevărată problemă după unificarea de la Survivor România 2024 o reprezintă metoda de vot. Ștefania Stănilă și-a exprimat îngrijorarea: „Războinicii sunt pe mentalitatea, ‘Hai să scoatem toți Faimoșii și după ne scoatem între noi’”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Zanni a fost cel care a ridicat problema și a propus ca cei care merg la duel să fie aleși pe criterii sportive, din ambele foste echipe. Cerința, însă, nu i-a convins pe cei din fosta tabără albastră.

Primul care s-a îndoit a fost chiar Andrei Ciobanu, care i s-a confesat lui Iancu Sterp. „Am venit în casa lor. Zanni e disperat. Acum Zanni a schimbat placa. La echipa Faimoșilor erau sociali, acum când s-a schimbat roata… Clar e panicat. Simte presiunea asta. Simte frica și încearcă să facă, prin metodele lui, în așa fel încât să pună altfel problema. Dar ce crezi?

ADVERTISEMENT

Acum suntem un singur trib, suntem 11 oameni, are de unde să plece. Cumva, el s-a pus pe un piedestal și a dat de înțeles că trebuie să facem în echipa noastră. Noi o să ținem în continuare cu Războinicii și dacă o să avem ocazia, o să dăm un Faimos afară. Am rămas cu un gust amar.

Când am venit în camp nu mi-am găsit lada pe care o făcusem, a fost pusă pe foc, cu pretextul să ardem trecutul, energiile negative. A fost un pic exagerat. Și la fel și cu totemul ăla cu cei care au ieșit”, a spus Andrei Ciobanu după unificarea de la Survivor România 2024 All Stars.

Iancu: „Faimoșii se întrec cu gluma”

Iancu e de partea prietenului și consideră că foștii Faimoși au reacții exagerate. „Eu zic că Faimoșii exagerează acum. Se întrec un pic cu gluma. Eu cred că tu chiar ai fost cel mai șifonat, ba în stânga, ba în dreapta. Dar știi care e partea bună? Că tu te-ai întors la noi înainte să ne unificăm. Că dacă noi ne unificam cu tine din partea cealaltă, era urât să te dai după cu noi. Dar acum e clar că ești cu Războinicii”.

Pe de altă parte, Andrei Ciobanu se consideră personajul cheie la Survivor România 2024 și crede că, la un moment, deznodământul va ține de alegerea lui. „Sunt curios să văd dacă se vor schimba lucrurile și dacă acea țintă pe care eu am avut-o la un moment dat și încă o mai am pe spate se va șterge. Sunt sigur că cel puțin Duli și Sorin vor menține placa asta.

Dacă eu consider doi oameni mai slabi, e clar că o să fie ceva între noi. Sunt curios dacă vor accepta această părere, dacă vor lăsa și ei și eu garda jos și ne vom relua legăturile umane. E clar că eu în competiția asta am venit singur și o să plec singur”, a afirmat Andrei Ciobanu.

Se preconizează trădări între Războinici la Survivor România 2024?

Pe de altă parte, Ciobanu este de părere că, mai devreme sau mai târziu, se vor crea alianțe și la Războinici, iar Iancu, care a afirmat că cea mai mare încredere, în această competiție, o are în Alex Delea, va avea de suferit.

„El la testul încrederii nu m-am pus pe mine și nu m-am supărat. El l-a pus pe Alex Delea, care la rândul lui l-a pus pe prietenul lui cel mai bun cu care a venit în competiție și era prieten de acasă, pe Robert.

E clar că Delea dacă va fi pus în fața faptului împlinit, să aleagă între Iancu și Robert, îl va alege pe Robert. Tare curios sunt cum va fi. Pentru că sunt om cheie. Sunt un personaj. Sunt ceea ce n-am vrut niciodată să devin în competiția asta”, a subliniat Andrei Ciobanu.

Ana Porgras, deranjată de „agitație”

Din fostul trib roșu, cea mai nefericită după unificare a fost Ana Porgras. Mai ales după ce Zanni și Duli au fost foarte apropiați la masă, concurenta Survivor România 2024 s-a plâns prietenei sale, Ștefania Stănilă, că e prea multă „agitație” pe insulă.

„Suntem prea mulți oameni și este prea multă agitație. M-am simțit foarte ciudat aseară, că nu înțelegeam de ca Zanni a ales-o pe Duli să stea cu ea la masă. Și pe lângă mai erau și conectați. Așteptările mele erau să stăm la aceeași masă. De asta supărarea mea a fost evidentă aseară”, a mărturisit, supărată, Ana Porgras.

Ștefania a încercat să o consoleze: „Zanni oricum e așa, mai rebel cu toată lumea. Cred că te gândești tu prea mult. Eu empatizez. Îl înțeleg și pe Zanni”. Totuși, Ana vrea că lucrurile să fie clare.

„O să am o discuție cu Zanni. Pentru că de câte ori au fost interacțiunile dintre Duli și Zanni, m-am simțit în plus acolo. Înainte să fie treaba asta, eram uniți, acum simt că se duce în partea cealaltă. Dacă simte ceva pentru Duli, să fie asumat, să ia atitudine. Ori să ne mutăm… ori să facem ceva”, a spus Ana Porgras la Survivor România 2024.

Cum se împart proviziile la Survivor România 2024 după unificare

O altă discuție în tabără a pornit de la provizii, căci, în timp ce Faimoșii obișnuiau să le împartă și fiecare să mănânce când dorește, Războinicii au gătit la comun. Au supus la vot și s-a ales a doua metodă, însă Ștefi și TJ au avut dubii, ceea ce l-a nemulțumit pe Zanni și l-a făcut pe Miles să reacționeze.

 „Pe mine nu mă interesează dacă cineva spune să facem ceva. Pe mine mă interesează să văd exact opinia și să fac cântarul ăla de pozitivi și negativi. Din cauză că suntem individuali aici. N-am venit cu nimeni, de nicăieri. Suntem oameni care am venit să câștigăm Survivor. Nu suntem aici să ne gătim împreună și să stăm la povești. Și după aia să uităm de ce am venit”, a afirmat fostul Faimos la Survivor România 2024.

Tensiunile au crescut după joc. TJ a câștigat colanul de imunitate și de aici au început temerile: pe cine va trimite la duel. Faimoșii vor să se apere, Războinicii au scos armele. Chiar Andrei Ciobanu a încercat să-i spună că, la un moment dat, Zanni îl va trăda.

ADVERTISEMENT