News

Revoltător! A fost internată abia după ce s-a plâns pe Facebook că trei spitale au trimis-o acasă

29.06.2020 | 23:15
Revoltator A fost internata abia dupa ce sa plans pe Facebook ca trei spitale au trimiso acasa
ADVERTISEMENT

O pacientă din Cluj a fost refuzată la internare în trei spitale din oraș, însă a fost primită doar după ce oamenii s-au revoltat pe Facebook.

Femeia avea probleme respiratorii grave și a fost refuzată de trei spitale din oraș, cerând ajutorul oamenilor de pe Facebook pentru a fi primită.

ADVERTISEMENT

Episodul nefericit a fost relatat pe Facebook de către sora acesteia, după ce a fost refuzată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

O femeie din Cluj-Napoca a fost refuzată de trei spitale înainte de a fi internată

„Ce p**a mea se întâmplă în țara asta, a lui Papură Vodă????? Ieri ( 27.06) sora mea se trezeşte cu o durere şi inflamație a amigdalelor, nemaiputând să vorbească şi sa respire!!! Mergem la Infecțioase, apă de ploaie că îi spital COVID şi nimeni nu ne bagă în seamă!!! Ne trimit la Clujana, sora mea încă nu putea vorbi şi i se agravează starea din minut în minut.

ADVERTISEMENT

Acolo se recoltează sânge şi atât!! Aşteptăm 4h şi ne trimit la ORL. La spital la ORL nici măcar nu i se face un exudat faringian. Îi dă un tratament incorect şi o trimite acasă. Azi (28.06) la ora 6 dimineaţa mă sună mama că sora mea se simte ftft rău. Amigdalele inflamate maxim, purulente, nu poate vorbi sau respira.

Sună la salvare. Salvarea ajunge la ora 11.30…aflăm că are angina pultacee şi că are nevoie urgentă de penicilină/ampicilină injectabilă şi internare. Dnu dr de gardă sună după o salvare să vină să o interneze de urgenţă…pu*a salvare, pu*a internare…că cică nu sunt locuri. În Clujul ăsta nicăieri nu este loc să o interneze!!!

ADVERTISEMENT

Stăm acasă şi aşteptăm salvarea(dacă o sa vină), neştiind ce să facem. Simţi ca explodezi de furie. Bine că s-au pregătit atâtea locuri pt covid (polaris, sala de la expo, etc.) şi tot spitalele pt cetăţeni îs pline ochi. Peste tot şi la toate ştirile se zice câţi mori de covid… Da de alte probleme!??? Ceilalţi pacienţi rămân fără tratament?? Pls share”, a scris sora femeii pe Facebook, conform Stiri de Cluj.

În cele din urmă, după ce internauții s-au revoltat, sora femeii a fost primită la Clinica ORL din Cluj-Napoca. Dezvăluirea a fost făcută tot de sora femeii, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mulţumesc tuturor pentru distribuiri şi pentru faptul ca împreună am tras un semnal de alarmă. Cu ajutorul tuturor, sora mea a reuşit prin presiuni externe să primească tratamentul de care are nevoie, fiind internata la ORL”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: