Life

Revolut, oferte și beneficii care destabilizează concurența. Banca Transilvania, ING, BCR, BRD și Raiffeisen sunt în pericol. Clienții trebuie să știe

Revolut oferă niște beneficii uimitoare care destabilizează concurența. Banca Transilvania, ING, BCR, BRD și Raiffeisen sunt în pericol.
18.11.2023 | 10:30
Revolut oferte si beneficii care destabilizeaza concurenta Banca Transilvania ING BCR BRD si Raiffeisen sunt in pericol Clientii trebuie sa stie
Revolut, oferte și beneficii care destabilizează concurența. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Revolut vine cu o mulțime de oferte și beneficii care vor reprezenta o provocare pentru concurență. Banca Transilvania, ING, BCR, BRD și Raiffeisen sunt în pericol având în vedere avantajele anunțate recent.

Revolut, oferte și beneficii care destabilizează concurența

Revolut a luat amploare în ultimii ani de zile. O mulțime de tineri au decis să își deschidă conturi la această bancă, iar Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR sau BRD, au cam fost eclipsate.

ADVERTISEMENT

Ce le oferă Revolut clienților? În primul rând diversitatea de opțiuni, dar și alte beneficii. Prin serviciul Revolut, spre exemplu, pot fi făcute transferuri rapide, fără niciun fel de comision. Iar asta reprezintă un avantaj în fața altor bănci.

De asemenea, Revolut le mai oferă clienților și promoții inedite. Cei care recomandă serviciul mai departe, unor prieteni, sunt recompensați. În funcție de numărul de utilizatori noi care se înscriu, la recomandarea cuiva, se pot primi sume de peste 150 de lei pentru fiecare persoană în parte.

ADVERTISEMENT

Iar acestea sunt doar o parte dintre ofertele Revolut. Se pare că acum, banca vrea să aducă alte schimbări importante. Se are în vedere extinderea pe zona creditelor ipotecare. Mai mult de atât, au început și angajările.

Banca este în căutare de experți pentru posturi de manageri de produs, dar și de credite ipotecare. În același timp, la mare căutare sunt și posturile de manageri de conformitate, ingineri de software, ori manageri de produse tehnice.

ADVERTISEMENT

De ce vor fi afectate Banca Transilvania, ING, BCR, BRD și Raiffeisen

Iar Revolut le promite viitorilor angajați avantaje, dar și un mediu de lucru dinamic. În acest sens, Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD ar putea să întâmpine niște provocări destul de mari.

În anunțul de angajare, reprezentanții băncii le promit angajaților un parcurs profesional. De asemenea, cei care vor lucra aici au șansa să se perfecționeze și să participe activ la implementarea unor proiecte ”care stimulează inovația”.

ADVERTISEMENT

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional…Căutăm mereu profesionişti de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovaţia fără limite şi creşterea personală”, a transmis Marta Gątarska, Employer Branding Manager de la Revolut.

ADVERTISEMENT
Tags: