News

Super veste pentru taximetriști! Facilitatea Revolut pentru toți micii comercianți

Revolut lansează și în România Revolut Reader, primul său terminal de încasare a plăților, o facilitate care le permite comercianților să scape de grija de a umbla cu bani cash.
07.03.2024 | 18:01
Super veste pentru taximetristi Facilitatea Revolut pentru toti micii comercianti
Revolut lansează Revolut Reader, o soluție mai rapidă pentru a face încasări
ADVERTISEMENT

Într-un climat economic în care fiecare bănuț contează, este esențial pentru companii să își diminueze costurile ori de câte ori este posibil, inclusiv cele legate de taxele pe tranzacție. În acest context Revolut Reader se lansează și în România, fiind practic vorba de un echipament portabil de dimensiuni mici, care este destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, dar şi practicanților de meserii liberale și chiar vânzătorilor ambulanți.

Revolut Reader, o soluţie rapidă şi intuitivă de a face încasări

Revolut face posibilă, o dată cu această lansare, acceptarea la plată a cardurilor, la punctul de vânzare, o noutate care îi va permite să-şi diversifice ofertele către clienții din segmentul B2B.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul Revolut Reader plățile cu cardul vor deveni și mai la îndemână decât cele cash, iar asta le va permite comercianților să scape de grija de a umbla la ei cu monede și cu bancnote. În plus, Revolut Reader poate accepta plăți instant cu cardul de debit sau de credit, precum și plăți contactless, la cele mai înalte standarde de siguranță.

Echipamentul Revolut Reader are o capacitate de funcționare suficientă pentru a derula sute de plăți pe zi, doar cu o singură încărcare, iar viteza de realizare a unei plăți este de mai puţin de 5 secunde. Pe lângă acestea, Revolut Reader are şi avantajul că le permite clienților să accepte, să încaseze sau să depoziteze fondurile încasate într-un singur loc, respectiv în contul lor Revolut Business.

ADVERTISEMENT

“În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienților, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare.

Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, spune Iulian Boia, Sales Manager România.

ADVERTISEMENT

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS existente pe piaţa românască a afacerilor, având inclusă și o soluție SDK/API. Mai mult decât atât, în următoarele luni oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluție ePOS care urmăreşte să le confere mai multă flexibilitate comercianților, dacă aceștia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate. În acest sens, Revolut a încheiat un parteneriat cu Jabil Payments, pentru a dezvolta o soluție proprie mPOS.

Contul de business “All-In-One”

Terminalul de plată este ușor de utilizat și configurat și permite clientului să accepte, să deconteze și să gestioneze plăți dintr-un singur cont. Revolut Reader vine şi cu un preț competitiv, de până la 0,80% + 0,12 lei/tranzacție, și un cost unic începând, de la 229 de lei, sau prețuri personalizate pentru companiile care au volume mari de tranzacții.

ADVERTISEMENT

Revolut Reader este creat pentru orice tip de afacere, mică sau mare, fiind foarte uşor de implementat inclusiv de şoferii de taxi, care au de-a face în mod constant cu fluxuri de plăţi. Se adresează deopotrivă oricăror tip de antreprenori, indiferent de industrie. Prin deschiderea unui cont de comerciant cu Revolut Business, un client poate conecta un cont de afaceri la Revolut Reader și poate obține acces gratuit la gama de instrumente digitale ale Revolut Business (plăți locale și internaționale, schimb valutar la curs interbancar, IBAN-uri pentru transferuri globale, managementul cheltuielilor, gestionarea cererilor, cheltuielilor, abonamentelor și cardurilor companiei, salarizare).

Revolut Reader acceptă plăți cu cip și PIN și contactless de la toate mărcile importante de carduri, precum și plăți mobile, cum ar fi Apple Pay, Google Pay și Samsung Pay.

ADVERTISEMENT