Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rică Neaga, la un pas să devină antrenorul lui CSA Steaua: „Noaptea, suporterii au pus anumite mesaje pe garduri”

Mare fan al FCSB-ului, Rică Neaga a fost aproape să o antreneze pe CSA Steaua. Ultrașii „militarilor” s-au opus însă numirii sale.
16.03.2024 | 12:10
Rica Neaga la un pas sa devina antrenorul lui CSA Steaua Noaptea suporterii au pus anumite mesaje pe garduri
Rică Neaga, la un pas să devină antrenorul lui CSA Steaua: „Noaptea, suporterii au pus anumite mesaje pe garduri”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Neaga a fost aproape să devină antrenorul lui CSA Steaua. Fostul atacant a dezvăluit de ce nu s-a concretizat mutarea. Ultrașii „militarilor” nu îl au la inimă pe Rică din cauza afinității sale pentru FCSB.

Rică Neaga, aproape să fie antrenor la CSA Steaua

Adrian Neaga a renunțat rapid la cariera de antrenor. Fostul atacant s-a lăsat în 2018, după ce a pregătit-o ultima dată pe Poli Timișoara. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, a dezvăluit cât de aproape a fost să antreneze la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Am fost la negocieri, am discutat. În acea noapte, după ce am discutat, suporterii au pus pe gardurile stadionului anumite mesaje și mă bucur că n-am ajuns. Dacă nu erau acele mesaje, poate ajungeam acolo. În mare parte bătusem palma cu CSA.

(n.r. – cu cine ai discutat?) Cu domnul care era președinte atunci. Mie nu îmi pare rău. Nu îmi pare rău de nimic din ce am făcut în viața. Asta e e viața. Ăsta e cursul vieții. Nu putem să ne abataem. Dumnezeu îți alege calea indiferent ce faci. Ăștia sunt pașii. Urmezi un destin al tău”, a declarat Adrian Neaga, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Neaga e fan FCSB

Adrian Neaga este fan declarat al celor de la FCSB, chiar dacă este în continuare prieten cu foștii săi colegi Daniel Oprița și Gabriel Boștină. Totuși, fostul atacant este persona non-grata în Ghencea.

„La cât am fost înjurat, știți prea bine că am fost pe stadion și am fost înjurat. Am fost la meciul cu Metaloglobus când am avut acel episod de care chiar îmi pare rău. Dacă eram singur și nu eram cu băiatul nu mă deranjau lucrurile, dar mă rog, așa sunt suporterii în România și nu doar în România.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că unii dintre suporteri ne-au aplaudat mult timp și chiar le-am adus satisfacții. Păcat că s-au divizat suporterii, din cauza unor nereguli. CSA cu Metaloglobus, eram cu băiatul și Para cu băiatul, era un protest al suporterilor și nu au stat unde trebuiau să stea în peluză, au stat la 0 și înjurau conducerea Stelei.

Ne-au văzut și ne-am înjurat și pe noi. Nu am replicat, m-am întors la un suporter care venise foarte aproape de tribuna oficială și tot făcea din mână. Am mai fost, dar nu am ieșit pe stadion și am stat la lojă cu Csikzereda. Am stat în lojă și l-am văzut la televizor.

ADVERTISEMENT

Mă mai duc, îmi place stadionul și chiar sunt prieten bun cu Boștină și Oprița și chiar mă duc să îi susțin. Cu Boștină și cu Oprița mă văd foarte des, mai jucăm și un tenis, un fotbal”, a mai spus agentul FIFA.

Adrian Neaga, LA UN PAS SA DEVINA ANTRENORUL lui CSA Steaua | Cum A PICAT MUTAREA

ADVERTISEMENT